Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

ΗΠΑ: Βιαστής και δολοφόνος χτύπησε τον δικηγόρο του στο δικαστήριο, πριν καταδικαστεί σε θάνατο

ΗΠΑ: Βιαστής και δολοφόνος χτύπησε τον δικηγόρο του στο δικαστήριο, πριν καταδικαστεί σε θάνατο

Σε δικαστήριο των ΗΠΑ ο βιαστής και δολοφόνος Τζόζεφ Ζίλερ έκανε χθες (26.6.2023) επίθεση και χτύπησε με μια δυνατή αγκωνιά στο πρόσωπο όχι κάποιον αστυνομικό όπως ίσως υπέθεσαν πολλοί, αλλά τον ίδιο του δικηγόρο. Όλα αυτά λιγο πριν ανακοινωθεί η ετυμηγορία για την καταδίκη του 61χρονου σε θάνατο.

Ο Τζόζεφ Ζίλερ είχε βιάσει και σκοτώσει ένα κορίτσι και την μπέιμπι σίτερ του το 1990 και εμφανίστηκε στο δικαστήριο των ΗΠΑ για να ακούσει την ετυμηγορία για τα αποτρόπαια εγκλήματά του. Ο δικαστής καταδίκασε τον βιαστή και δολοφόνο σε θάνατο, αλλά πριν ανακοινωθεί η ποινή ο Ζίλερ μετέτρεψε την αίθουσα σε ρινγκ.

Βέβαια ο 61χρονος βιαστής και δολοφόνος από την Φλόριντα των ΗΠΑ είχε δείξει από πιο νωρίς τις διαθέσεις του στο δικαστήριο.

Ο Ζίλερ εμφανίστηκε στην αίθουσα έχοντας γραμμένη στα δόντια του τη λέξη «φονιάς» προκαλώντας τρόμο και οργή σε όσους ήταν στο δικαστήριο.

Λίγο πριν ο δικαστής ανακοινώσει την καταδίκη του 61χρονου σε θάνατο, ο δολοφόνος και βιαστής έδωσε άλλη μια απαράδεκτη… παράσταση.

 

Ο 61χρονος Τζόζεφ Ζίλερ, που είχε βρεθεί ένοχος τον περασμένο Μάιο για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 11χρονου κοριτσιού και της μπέιμπι σίτερ της το 1990, έκανε σήμα στον συνήγορό του. Έδειξε ότι κάτι ήθελε να του πει στο αυτί.

«Έχω δεχτεί καλύτερα χτυπήματα απ’ αυτό»

Ο δικηγόρος, Κέβιν Σίρλεϊ, τον πλησίασε χωρίς να υποψιαστεί τι θα συμβεί. Όταν πήγε κοντά του και έσκυψε να τον ακούσει, ο 61χρονος βιαστής και δολοφόνος του έριξε μια δυνατή αγκωνιά στο πρόσωπο. Αμέσως οι αστυνομικοί που ήταν δίπλα του, έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο δικηγόρος του πήρε στ’ αστεία την υπόθεση και ειρωνεύτηκε τον πελάτη του. «Έκανα μποξ και έτσι έχω δεχτεί καλύτερα χτυπήματα απ’ αυτό».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις