Κόσμος

ΗΠΑ: Βίντεο με 14χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου 15χρονο συμμαθητή μέσα σε λύκειο της Βόρειας Καρολίνας

Με το πλέον τραγικό τρόπο έληξε ο καυγάς μεταξύ δυο εφήβων σε λύκειο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, καθώς ένας μαθητής μόλις 15 ετών έχασε τη ζωή του όταν μαχαιρώθηκε από έναν 14χρονο συμμαθητή του.

Μάρτυρες μπροστά στον απίστευτο καυγά ήταν δεκάδες μαθητές του λυκείου της Βόρειας Καρολίνας που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε διάλειμμα. Αρκετοί τράβηξαν σε βίντεο τη φονική επίθεση.

Στο βίντεο φαίνεται ο καβγάς να ξεκινά όταν ένας νεαρός με μαύρη μπλούζα ρίχνει γροθιά σε έναν άλλο μαθητή με κόκκινη μπλούζα.

Ξαφνικά ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλον, ενώ επιτέθηκε σε ακόμα έναν συμμαθητή του που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Η μητέρα του δράστη υποστήριξε ότι ο γιος του ήταν σε αυτοάμυνα και σημείωσε ότι δεν πιστεύει πως ο γιος της πήγε με μαχαίρι στο σχολείο, αλλά το πήρε από κάποιον άλλο μέσα στον χώρο.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

«Μιλάμε για μια τραγωδία. Νιώθω άσχημα για την άλλη οικογένεια αλλά από την άλλη νιώθω άσχημα και για τον γιο μου γιατί έδινε μάχη για να σωθεί. Δεν ήταν ένας δίκαιος καβγάς» δήλωσε η ίδια στα μέσα ενημέρωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ και Ιράν δεν «θάβουν το τσεκούρι του πολέμου» και βάζουν στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ
Η Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που δεν εμφανίστηκε «ζεστή» για να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή των Στενών του Ορμούζ για να ακολουθήσει η Γαλλία το βράδυ του Σαββάτου, η οποία είπε ένα ηχηρό «όχι»
Λίβανος
Τραμπ: Νέα έκκληση για διεθνή αποστολή πλοίων στα Στενά του Ορμούζ για να μείνουν ανοιχτά
«Αυτό θα έπρεπε να ήταν πάντα μια ομαδική προσπάθεια, και τώρα θα είναι — Θα ενώσει τον κόσμο προς την αρμονία, την ασφάλεια και την αιώνια ειρήνη!» γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ
Η Γαλλία «αδειάζει» τον Ντόναλντ Τραμπ και δεν στέλνει πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Στις φλόγες διυλιστήριο στο Ερμπίλ του Ιράκ – Drones χτύπησαν το διεθνές αεροδρόμιο του Κουβέιτ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει πως τα Στενά του Ορμούζ θα μείνουν ανοικτά με κάθε κόστος ενώ σύμφωνα με την Haaretz θα υπάρξουν απευθείας συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου τις επόμενες ημέρες
Λίβανος
5
Τραμπ: «Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σύντομα θα ανοίξουμε τα Στενά του Ορμούζ» – Το κάλεσμα σε Βρετανία και Κίνα
«Ελπίζουμε ότι Κίνα, Γαλλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες, θα στείλουν πλοία, ώστε τα Στενά του Ορμούζ να μην αποτελούν απειλή από ένα έθνος που έχει αποκεφαλιστεί πλήρως» τονίζει ο Τραμπ
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει σε τελετή απονομής του Μεταλλίου Τιμής στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου 9