Κόσμος

Ιράκ: Απάνθρωπες εικόνες από ξυλοδαρμό 17χρονης για «ανάρμοστη» ενδυμασία σε αγώνες

Εικόνες που θυμίζουν Μεσαίωνα φτάνουν από το Ιράκ, αφού εκατοντάδες άνδρες κυνήγησαν και επιτέθηκαν σε μια 17χρονη, επειδή ήταν ντυμένη… «ανάρμοστα». 

Το απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνες με μοτοσικλέτες στην κουρδική περιοχή Σουλεϊμανίγια του Ιράκ και δείχνει τους άνδρες να κυνηγούν μια 17χρονη καθώς το ντύσιμο της ήταν άσεμνο και «αποσπούσε την προσοχή» των οδηγών στους αγώνες. 

Η τρομαγμένη κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ οι άνδρες την κυνηγούν, την περικυκλώνουν, την κλωτσούν και τη φωνάζουν «σκύλα». 

Το κορίτσι συνοδευόταν από έναν άνδρα φίλο της, ο οποίος στην προσπάθειά του να παρέμβει, μαχαιρώθηκε από το πλήθος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διακήρυξη Ντόναλντ Τραμπ για την 25η Μαρτίου: Η Ελλάδα εμπνέει τους υπερασπιστές της ελευθερίας σε ολόκληρο τον κόσμο
Ο Τραμπ επισήμανε ακόμη ότι η Ελλάδα «στέκεται στο πλευρό των ΗΠΑ», αναδεικνύοντας την κοινή προσήλωση στις δυτικές αξίες, στην ασφάλεια και στην ειρήνη
Ντόναλντ Τραμπ 5
Φρίκη στην Κένυα - 25 νήπια και 7 ενήλικες βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο, τα πτώματα ήταν διαμελισμένα
Το 2023, εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους - Είχαν ακολουθήσει το κήρυγμα επικεφαλής αίρεσης, ο οποίος τους προέτρεψε να νηστέψουν μέχρι θανάτου για «να συναντήσουν τον Ιησού»
Ομαδικός τάφος στην Κένυα