Κόσμος

Ιράκ: Απάνθρωπες εικόνες από ξυλοδαρμό 17χρονης για «ανάρμοστη» ενδυμασία σε αγώνες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εικόνες που θυμίζουν Μεσαίωνα φτάνουν από το Ιράκ, αφού εκατοντάδες άνδρες κυνήγησαν και επιτέθηκαν σε μια 17χρονη, επειδή ήταν ντυμένη… «ανάρμοστα». 

Το απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνες με μοτοσικλέτες στην κουρδική περιοχή Σουλεϊμανίγια του Ιράκ και δείχνει τους άνδρες να κυνηγούν μια 17χρονη καθώς το ντύσιμο της ήταν άσεμνο και «αποσπούσε την προσοχή» των οδηγών στους αγώνες. 

Η τρομαγμένη κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ οι άνδρες την κυνηγούν, την περικυκλώνουν, την κλωτσούν και τη φωνάζουν «σκύλα». 

Το κορίτσι συνοδευόταν από έναν άνδρα φίλο της, ο οποίος στην προσπάθειά του να παρέμβει, μαχαιρώθηκε από το πλήθος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισχυρές βροχές και κατολισθήσεις στην Ιαπωνία - Νεκρή γυναίκα σε πλημμυρισμένο αυτοκίνητο, κλειστά 3.661 εκπαιδευτικά ιδρύματα
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας (JMA) εξέδωσε την υψηλότερη προειδοποίηση, επιπέδου 5 - Οι ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένονται έως περίπου την Πέμπτη (10.11.2026)
Πλημμύρες στην Ιαπωνία
Μπάμπα Βάνγκα: Η πρόβλεψή της για το 2027 για την ανθρωπότητα – «Μια τρομακτική αλλαγή»
Οι πιστοί της λένε ότι είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου ως εξής: «Δύο μεταλλικά πουλιά θα πέσουν πάνω στους Αμερικανούς αδελφούς μας, οι λύκοι θα ουρλιάζουν από τους θάμνους και το αίμα των αθώων θα κυλήσει στα ποτάμια»
Μπάμπα Βάνγκα
Στην Ουκρανία η Αντζελίνα Τζολί, πήγε με τον 18χρονο γιο της σε λέσχη πυγμαχίας στο Χάρκοβο
Η Αμερικανίδα σταρ ηθοποιός είναι ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και στο παρελθόν έχει επισκεφθεί τουλάχιστον άλλες δύο φορές την Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή το 2022
Η Τζολί με τον γιο της σε λέσχη πυγμαχίας στο Χάρκοβο
Αίγυπτος: Εκλιπαρεί για έλεος η παρουσιάστρια που καταδικάστηκε σε θάνατο για διακίνηση ναρκωτικών – «Δεν έχω καπνίσει ούτε τσιγάρο»
«Ορκίζομαι στον Παντοδύναμο Θεό, με τον πιο ισχυρό όρκο, ότι έχω αδικηθεί», έλεγε και ξαναέλεγε με δάκρυα στα μάτια, μετά την ανακοίνωση της απόφασης
Η παρουσιάστρια Σάρα Χαλίφα