Κόσμος

Ιράκ: Απάνθρωπες εικόνες από ξυλοδαρμό 17χρονης για «ανάρμοστη» ενδυμασία σε αγώνες

Εικόνες που θυμίζουν Μεσαίωνα φτάνουν από το Ιράκ, αφού εκατοντάδες άνδρες κυνήγησαν και επιτέθηκαν σε μια 17χρονη, επειδή ήταν ντυμένη… «ανάρμοστα». 

Το απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνες με μοτοσικλέτες στην κουρδική περιοχή Σουλεϊμανίγια του Ιράκ και δείχνει τους άνδρες να κυνηγούν μια 17χρονη καθώς το ντύσιμο της ήταν άσεμνο και «αποσπούσε την προσοχή» των οδηγών στους αγώνες. 

Η τρομαγμένη κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ οι άνδρες την κυνηγούν, την περικυκλώνουν, την κλωτσούν και τη φωνάζουν «σκύλα». 

Το κορίτσι συνοδευόταν από έναν άνδρα φίλο της, ο οποίος στην προσπάθειά του να παρέμβει, μαχαιρώθηκε από το πλήθος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσία: Σύμβουλος του Κρεμλίνου λέει ότι ο Πούτιν και ο Αμερικανός απεσταλμένος Γουίτκοφ «καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο χωρίς να μιλούν»
Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι συνομιλίες μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού εκπροσώπου Στιβ Γουίτκοφ διεξήχθησαν σε «φιλικό και εποικοδομητικό» κλίμα
Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν συναντά τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ στη Μόσχα