Κόσμος

Ιράκ: Τουλάχιστον 20 νεκροί από επίθεση καμικάζι – Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη

Καμικάζι βομβιστής ανατίναξε σήμερα τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος σε αγορά ανατολικά της ιερής πόλης των σιιτών Κερμπάλα στο Ιράκ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 20 άνθρωποι και να τραυματισθούν 25, ανακοίνωσαν πηγές στις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτή, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μουσαγιάμπ, με ανακοίνωση των τζιχαντιστών που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεών τους, το AMAQ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ηχηρή απουσία Τραμπ από την Διάσκεψη Μονάχου για την Ασφάλεια - Στην ατζέντα ευρωατλαντικές σχέσεις, Ουκρανία και Ιράν
Οι ηγέτες που θα συμμετέχουν, τα πρόσωπα που θα κάνουν ντεμπούτο και η χρονική συγκυρία μιας εκ των πιο σημαντικών πολιτικών εκδηλώσεων της χρονιάς
Γερμανικό drone με όπλα διαφημίζεται στο πλαίσιο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια