Κόσμος

Ιράν: 122 νεκροί σε μια μέρα από τον κορονοϊός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Ιράν ανακοίνωσε σήμερα 122 νέους θανάτους εξαιτίας του κορονοϊού, ανεβάζοντας σε 1.934 τον συνολικό απολογισμό των νεκρών από την επιδημία στη χώρα, μία από τις πλέον πληγείσες μαζί με την Ιταλία, την Κίνα και την Ισπανία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Κιανούς Τζαχανπούρ, 1.762 νέα κρούσματα, αριθμό ρεκόρ για μία ημέρα, επιβεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες.

Συνολικά στο Ιράν έχουν επιβεβαιωθεί 24.811 κρούσματα της covid-19.

click4more: 

Εξάλλου νωρίτερα ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχανί δήλωσε ότι οι μισοί εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα παραμένουν στο σπίτι τους στο πλαίσιο περιορισμού της εξάπλωσης της επιδημίας, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ακόμη ένα μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης, η προσωρινή απελευθέρωση κάποιων κρατούμενων, θα παραταθεί ως το τέλος του τρέχοντος ιρανικού μήνα Φαρβαρντίν, περίπου στις 18 Απριλίου, επεσήμανε ο Ροχανί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στην Τενερίφη θα δέσει τελικά το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό - Επαναπατρίζονται όλοι οι ξένοι επιβάτες
Οι ξένοι επιβάτες δεν θα υποχρεωθούν να μπουν σε καραντίνα στην Ισπανία, καθώς η απόφαση αυτή εναπόκειται στις χώρες καταγωγής τους, πρόσθεσε η Ισπανίδα υπουργός Υγείας Μόνικα Γκαρθία Γκόμεθ
Το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius