Κόσμος

Ιράν: Ξεπέρασαν τους 17.000 οι νεκροί από κορονοϊό

Ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στο Ιράν ξεπέρασε τους 17.000 έπειτα από άλλους 208 θανάτους που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας στο Ιράν καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού αυξήθηκαν κατά 2.685 και έφθασαν τα 309.437.

Πάνω από 268.000 άνθρωποι έχουν ιαθεί και 17.190 έχουν χάσει τη ζωή τους από την νόσο από την αρχή της πανδημίας.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος Χασάν Ροχανί δήλωσε ότι οι περισσότερες επαρχίες της χώρας περνούν ένα δεύτερο κύμα πανδημίας.

Τον Ιούλιο οι θάνατοι από COVID-19 στο Ιράν κατέγραψαν πέντε φορές επίπεδα ρεκόρ. Ο υψηλότερος απολογισμός, 235 θάνατοι, σημειώθηκε στις 28 Ιουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία 8