Κόσμος

Ιράν: Πάνω από 100 άτομα εκτελέστηκαν τους 3 πρώτους μήνες του 2022

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Ιράν εκτέλεσε περισσότερους από 100 ανθρώπους κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών του 2022, σύμφωνα με έκθεση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Σχεδόν 260 άνθρωποι εκτελέστηκαν το 2020 και τουλάχιστον 310 το 2021, δήλωσε η αναπληρώτρια Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάντα Αλ-Νασίφ, παρουσιάζοντας στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στη Γενεύη την τελευταία έκθεση για το Ιράν του γενικού γραμματέα Αντόνιο Γκουτέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Τραμπ με την ΕΕ για τα πρόστιμα σε αμερικανικές εταιρείες: «Θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα – Οι ΗΠΑ δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης»
«Οι κυρώσεις θα ανατραπούν πλήρως και αναμένουμε ότι θα επιβληθούν σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημαντικοί δασμοί το συντομότερο δυνατό», τόνισε μεταξύ άλλων
Ντόναλντ Τραμπ
Εσθονία: Καλύπτουν τα παράθυρα σχολείων με μεμβράνες για να προστατεύσουν τους μαθητές από drones
Σχολείο της Λουκ σχεδιάζει να διδάξει στα παιδιά πώς να αντιδρούν σε έναν συναγερμό για drone - Αναμένονται να μεταφερθούν παιχνίδια και βιβλία στο υπόγειο για να μπορούν να ψυχαγωγούνται, ενώ κρύβονται
REUTERS