Κόσμος

Ισπανία: Κοντά στα 20.000 κρούσματα κορονοϊού σε ένα 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά 19.765 νέες μολύνσεις αυξήθηκε ο απολογισμός του νέου κορονοϊού στην Ισπανία, ένας αριθμός λίγο υψηλότερος σε σύγκριση με τη χθεσινή ημέρα.

Πλέον το σύνολο των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ισπανία ανέρχεται σε 1.136.503 μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, όπως έγινε σήμερα γνωστό από το ισπανικό υπουργείο Υγείας.

Το σύνολο των νεκρών από τον κορονοϊό αυξήθηκε κατά 168, στους 35.466, βάσει των στοιχείων, ένας αριθμός μικρότερος από τους 267 νεκρούς που καταγράφηκαν χθες, η μεγαλύτερη σε ένα 24ωρο αύξηση του αριθμού των θανάτων στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν: Νεκρά τέσσερα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης – Επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις στο ιρακινό Κουρδιστάν
Σύμφωνα με τις αντιτρομοκρατικές δυνάμεις του ιρακινού Κουρδιστάν, τα στρατεύματα του συνασπισμού κατέρριψαν 10 drones που έφεραν εκρηκτικά στον εναέριο χώρο της επαρχίας Αρμπίλ
Φρουροί της Επανάστασης
Ο Ερντογάν προκαλεί ξανά και ζητά την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών: «Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο»
Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως δεν έχει εδαφικές βλέψεις εναντίον άλλων χωρών - «Όποιος ερμηνεύει την ήρεμη προσέγγιση της Τουρκίας ως αδυναμία, κάνει σοβαρό λάθος»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 88
Σύγκρουση «T-Bone» ή ανθρώπινο λάθος πίσω από τη βύθιση του πλοίου στην Κωνσταντινούπολη - Συνεχίζουν να αγνοούνται οι 10 επιβαίνοντες
Η απουσία οποιασδήποτε επικοινωνίας σε συνδυασμό με τον εντοπισμό σωστικού εξοπλισμού χωρίς μέλη του πληρώματος, ενισχύει το ενδεχόμενο το πλοίο να βυθίστηκε πολύ γρήγορα μετά τη σύγκρουση
τουρκια πλοιο