Κόσμος

Ισπανία: «Συγγνώμη λάθος» και μειώθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού

Η Ισπανία αναθεώρησε προς τα κάτω τον απολογισμό των κρουσμάτων νέου κορονοϊού στη χώρα, σήμερα, καθώς αφαίρεσε τις μολύνσεις που είχαν καταχωρηθεί δύο φορές στην περιφέρεια της Καταλονίας, την ώρα που το υπουργείο Υγείας έκανε γνωστό πως ο δείκτης επίπτωσης κατέγραψε επίσης πτώση.

Βάσει των στοιχείων του υπουργείου Υγείας, το νέο σύνολο κρουσμάτων Covid-19 ανέρχεται σε 3.130.184, μειωμένο κατά 74.347κρούσματα σε σχέση με χθες. Ο δείκτης επίπτωσης δυο εβδομάδων μειώθηκε σε 168 ανά 100.000 κατοίκους από 176 μία ημέρα πριν.

Ακόμα και με την αναθεώρηση προς τα κάτω, τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ισπανία ανήλθαν σήμερα σε 4.500 και ο αριθμός των νεκρών από τον ιό αυξήθηκε κατά 192, σε σύγκριση με χθες, στους 69.801.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση στην οποία αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας»
Η ανάρτηση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε λίγες μέρες μετά από μια στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, κατά την οποία συνελήφθη ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο
Ντόναλντ Τραμπ 9
Ο τραγικός θάνατος της 23χρονης Ρουμπίνα που διαδήλωνε στο Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι και δεν επέτρεψαν την ταφή της
Η νεαρή γυναίκα, κουρδικής καταγωγής και με καταγωγή από τη Μαριβάν, πυροβολήθηκε πισώπλατα από κοντινή απόσταση, με τη σφαίρα να τη χτυπά στο κεφάλι
Η Ρουμπίνα Αμινιάν 13
Χάος στο Ιράν με 500 νεκρούς και διαδικτυακό «μπλακ άουτ» – Νέο μήνυμα Τραμπ: «Εξετάζουμε δυνατές επιλογές»
«Οι ιρανοί ηγέτες τηλεφώνησαν» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στο προεδρικό αεροσκάφος, προσθέτοντας ότι «βρίσκεται σε προετοιμασία συνάντηση (...) Θέλουν να διαπραγματευτούν»
Καπνός από φωτιά σε τζαμί της Τεχεράνης, μπροστά από πλήθος συγκεντρωμένων αντικαθεστωτικών διαδηλωτών
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
39