Κόσμος

Ισπανία: «Συγγνώμη λάθος» και μειώθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού

Η Ισπανία αναθεώρησε προς τα κάτω τον απολογισμό των κρουσμάτων νέου κορονοϊού στη χώρα, σήμερα, καθώς αφαίρεσε τις μολύνσεις που είχαν καταχωρηθεί δύο φορές στην περιφέρεια της Καταλονίας, την ώρα που το υπουργείο Υγείας έκανε γνωστό πως ο δείκτης επίπτωσης κατέγραψε επίσης πτώση.

Βάσει των στοιχείων του υπουργείου Υγείας, το νέο σύνολο κρουσμάτων Covid-19 ανέρχεται σε 3.130.184, μειωμένο κατά 74.347κρούσματα σε σχέση με χθες. Ο δείκτης επίπτωσης δυο εβδομάδων μειώθηκε σε 168 ανά 100.000 κατοίκους από 176 μία ημέρα πριν.

Ακόμα και με την αναθεώρηση προς τα κάτω, τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ισπανία ανήλθαν σήμερα σε 4.500 και ο αριθμός των νεκρών από τον ιό αυξήθηκε κατά 192, σε σύγκριση με χθες, στους 69.801.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν - 62 οι νεκροί, στις φλόγες η Τεχεράνη και άλλες πόλεις
Σύμφωνα με ερασιτεχνικά βίντεο, η ιστορική σημαία του Ιράν με το Λιοντάρι και τον Ήλιο αντικαθιστά σε ορισμένες περιπτώσεις τη σημαία της Ισλαμικής Δημοκρατίας - Ο εξόριστος γιος του πρώην σάχη του Ιράν κάλεσε τον Τραμπ να παρέμβει άμεσα
Αιματηρές διαδηλώσεις στο Ιράν
12
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου