Κόσμος

Ισραήλ: 53 θάνατοι και 7.996 κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση στο Ισραήλ σχετικά με τον κορονοϊό, με το υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει πως τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 7.996 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με το συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τα 253.490.

Το ίδιο διάστημα άλλοι 53 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας να αυξάνεται στους 1.622 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε από 834 σε 821, επί συνόλου 1.529 ασθενών που παραμένουν σε δομές υγείας, ενώ ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων ανέρχεται σε 72.399.

Ακόμη 4.962 ασθενείς διαγνώστηκε ότι αποθεραπεύτηκαν. Συνολικά έχουν αναρρώσει 179.468 άνθρωποι, κατά τα επίσημα στοιχεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Βιμ Βέντερς αποσύρει την ταινία «Λάθος Κίνηση»: Είχε δείξει γυμνή την 13χρονη Ναστάζια Κίνσκι – «Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό»
Σημαντικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Γερμανού σκηνοθέτη Βιμ Βέντερς να αποσύρει από τη διανομή την ταινία «Λάθος Κίνηση»,...
Η Ναστάζια Κίνσκι και ο Βιμ Βέντερς