Κόσμος

Ισραήλ – κορονοϊός: Η τέταρτη δόση στους άνω των 60 τριπλασίασε την αντίσταση στην σοβαρή νόσηση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η τέταρτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού που χορηγήθηκε σε άτομα άνω των 60 ετών στο Ισραήλ τριπλασίασε την αντίσταση στην σοβαρή νόσηση σε σχέση με τα άτομα της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας που έχουν λάβει τρεις δόσεις εμβολίου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ.

Η τέταρτη δόση, ή δεύτερη αναμνηστική δόση, διπλασίασε την αντίσταση κατά της μόλυνσης σε σύγκριση με άτομα αυτής της ηλικιακής κατηγορίας που έχουν λάβει τρεις δόσεις του εμβολίου, διευκρίνισε επίσης το υπουργείο.

Το Ισραήλ άρχισε την χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου των Pfizer/BioNtech σε άτομα άνω των 60 ετών στις αρχές του Ιανουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον ανέβηκε στις 3 ψηλότερες κορυφές της Βρετανίας μετά τη μάχη με τον καρκίνο και έστειλε μήνυμα ελπίδας
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε το απαιτητικό Three Peaks Challenge για να στηρίξει το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και να υπενθυμίσει ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τις θεραπείες
25 June 2020 - Norfolk - Kate Duchess of Cambridge, Catherine, Katherine Middleton during a visit to The Nook in Framlingham Earl, Norfolk Photo Credit: ALPR/AdMedia / MediaPunch *** NO UK** /IPX