Κόσμος

Ισραήλ: Νέοι βομβαρδισμοί σε νότια προάστια της Βηρυτού που ελέγχει η Χεζμπολάχ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (07.11.2024) σε νότια προάστια της πρωτεύουσας του Λιβάνου, τη Βηρυτό.

Νότια προάστια της Βηρυτού, όπως και μία τοποθεσία κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Λιβάνου, έγιναν στόχοι της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ, καθώς θεωρούνται προπύργια της λιβανέζικης φιλοϊρανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ.

Προηγήθηκε μία ώρα νωρίτερα προειδοποίηση του ισραηλινού στρατού στους κατοίκους τεσσάρων συνοικιών να απομακρυνθούν εσπευσμένα.

Ο αραβόφωνος εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, Αβιχάι Αντραΐ, κάλεσε τους κατοίκους αυτούς να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Όπως κατέγραψαν εικονολήπτες της τηλεοπτικής υπηρεσίας του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP), δύο στήλες καπνού υψώθηκαν στον ουρανό της νότιας Βηρυτού, από όπου ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κέιτ Μίντλετον: Νέες εικόνες με την οικογένειά της μετά την απαιτητική πρόκληση των Three Peaks – Η αγκαλιά του Γουίλιαμ και των παιδιών της
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανήβηκε τις τρεις υψηλότερες κορυφές της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας μέσα σε 24 ώρες με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει ασθενείς με καρκίνο
Κέιτ Μίντλετον: Νέες εικόνες με την οικογένειά της μετά την απαιτητική πρόκληση των Three Peaks – Η αγκαλιά του Γουίλιαμ και των παιδιών της
Σάλος με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζε: «Θα έκανα σεξ με την Κάιλι Μινόγκ»
Οι «καυτές» ερωτήσεις συνεχίστηκαν με την Όσμπρον να τον ρωτά αν με τη σύζυγό του, Τζόντι Χέιντον, «το κάνουν σαν κουνέλια» με τον ίδιο να απαντά αστειευόμενος: «όταν έχουμε χρόνο….»
O Άντονι Αλμπανέζε
7
Σύνοδος ΝΑΤΟ: Οι 36 ώρες του Τραμπ στην Άγκυρα – Διμερής με Ερντογάν, προσγειώνεται σε ειδικό αεροδρόμιο, με γραβάτα οι ταξιτζήδες
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης Τραμπ και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Επί ποδός περίπου 56.000 αστυνομικοί - Πρώτη παρουσία Αμερικανού προέδρου στην τουρκική πρωτεύουσα μετά από 17 χρόνια
Τραμπ και Ερντογάν