Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ισραήλ: Στο νοσοκομείο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ισραήλ: Στο νοσοκομείο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του. Τοπικά ΜΜΕ έκαναν λόγο ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία…

Ο 73χρονος Μπενιαμίν Νετανιάχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sheba στο Τελ Χασόμερ, κοντά στο Τελ Αβίβ και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αναφέρει το γραφείο του στην ανακοίνωσή του, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του. Η διακομιδή του έγινε από το σπίτι του στην παραθαλάσσια πόλη Καισάρεια.

Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο CH12 TV ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν θα υποβληθεί σε αναισθησία και δεν υπάρχουν συζητήσεις για παράδοση της εξουσίας. Χωρίς να επικαλεστεί κάποια πηγή, το δίκτυο μετέδωσε ότι ο Νετανιάχου είχε παραπονεθεί για πόνους στο στήθος προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το Ισραήλ βρίσκεται σε συνθήκες καύσωνα αυτό το σαββατοκύριακο, οπότε ίσως σε αυτό να οφείλεται η αδιαθεσία που ένιωσε ο 73χρονος πρωθυπουργός. Αδιαθεσία είχε αισθανθεί και τον περασμένο Οκτώβριο, στη διάρκεια της εβραϊκής γιορτής του Γιομ Κιπούρ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις