Κόσμος

Ιταλία: 30χρονος δολοφόνησε την 7 μηνών έγκυο σύντροφό του – Η 16η γυναικοκτονία μέσα στο 2023

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρει την Ιταλία η δολοφονία μιας 29χρονης γυναίκας που ήταν 7 μηνών έγκυος από τον σύντροφό της, ο οποίος διατηρούσε παράλληλη σχέση και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Πρόκειται για τη 16η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη γειτονική χώρα μέσα στο 2023.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν σε μια περιοχή βόρεια του Μιλάνου της Ιταλίας, όταν ο 30χρονος μπάρμαν Αλεσάντρο Ιμπανιατιέλο σκότωσε την 7 μηνών έγκυο σύντροφό του, την 29χρονη Τζούλια Τραμοντάνο. Τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 27 Μαΐου και σήμερα (1.6.2023) έγινε γνωστή η γυναικοκτονία.

Ο 30χρονος είναι μπάρμαν σε γνωστό μπαρ του Μιλάνου και διατηρούσε παράλληλη σχέση με μια Αμερικανίδα συνάδελφό του, η οποία είχε μείνει έγκυος από εκείνον ωστόσο είχε κάνει άμβλωση και δεν φαίνεται να γνώριζε ότι ο Ιμπανιατιέλο συζούσε με την 29χρονη.

Το Σάββατο 27 Μαΐου οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν, κάτι που είχε πει η 29χρονη στους γονείς της. Η ίδια είχε στείλει και μήνυμα σε μια φίλη της την ίδια ημέρα, αποκαλύπτοντας έναν καβγά που είχε με τον 30χρονο. Όμως, μετά τα νέα δεδομένα, υπάρχει η υποψία ότι ο 30χρονος έστειλε το μήνυμα για να ρίξει στάχτη στα μάτια των κοντινών της ανθρώπων.

Χθες εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι του ζευγαριού, στην πολυκατοικία και στο αυτοκίνητο του 30χρονου, με αποτέλεσμα να ομολογήσει τη δολοφονία και να αποκαλύπτει πού είχε θάψει τη σορό της 29χρονης, η οποία βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 30χρονος και η 29χρονη είχαν έναν άγριο καβγά που κατέληξε στη δολοφονία της. Μάλιστα, φέρεται να τη μαχαίρωσε και να προσπάθησε να κάψει τη σορό της 2 φορές, όμως δεν τα κατάφερε και την τύλιξε πρόχειρα με πλαστικές σακούλες, για να την πετάξει σε ένα κτίριο με γκαράζ.

Όσο περνάνε οι ώρες, βγαίνουν ολοένα και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην επιφάνεια, καθώς ο δράστης φέρεται να περιπλανήθηκε για αρκετές ώρες με τη σορό της εγκύου συντρόφου του στο αυτοκίνητό του, πριν καταλήξει πού θα την πετάξει.

Παράλληλα, διατηρούσε και επικοινωνία με την Αμερικανίδα συνάδελφό του, στην οποία είπε ότι «είναι ελεύθερος άνθρωπος» επειδή «έφυγε» η 29χρονη, υπογραμμίζοντας ότι το παιδί δεν ήταν δικό του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Mirror: Οι φωτιές στην Αιγιάλεια έκαναν στάχτη το όνειρο οικογένειας από τη Βρετανία για μια νέα ζωή στην Πελοπόννησο – «Δεν χάσαμε μόνο ένα σπίτι»
Το δημοσίευμα περιγράφει πώς το σπίτι που έχτισαν με κόπο καταστράφηκε ολοσχερώς λίγες ημέρες πριν από τη μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα
Βρετανοί, φωτιά Πελοπόννησος 13
Ανακατατάξεις στο τμήμα AI της Google: Ο Ντέμης Χασάμπις αναβαθμίζεται σε πρόεδρο της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονα της Alphabet
Ο Τζεφ Ντιν και ο Σαντζάι Γκεμαβάτ αποχωρούν για να ιδρύσουν τη Discovery Loop, ενώ ο Κοράι Καβουκτσούογλου αναλαμβάνει διευρυμένες αρμοδιότητες στη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης
Ντέμης Χασάμπης
Ιράν και Ομάν συμφώνησαν νέα ναυτιλιακή οδό στα Στενά του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι έχουν καθοριστεί οι γεωγραφικές συντεταγμένες της διαδρομής, προειδοποιώντας ωστόσο ότι η συμφωνία δεν αρκεί από μόνη της για να εγγυηθεί την ασφάλεια της στρατηγικής θαλάσσιας οδού
REUTERS