Κόσμος

Ιταλία: 35.553 θάνατοι από κορονοϊό – Η κωμόπολη με μηδενικά κρούσματα

Στους 35.553 ανέρχεται, πλέον, ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία από την αρχή της πανδημίας στη χώρα. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Μέσα σε μία ημέρα στην  Ιταλία διαγνώστηκαν 1.108 νέα κρούσματα Covid – 19, 189 λιγότερα σε συγκριτικά με την Κυριακή (06.09.2020), όταν και καταγράφηκαν επτά νέοι θάνατοι.

Από την αρχή της επιδημίας, οι νεκροί στην Ιταλία είναι 35.553. Συνολικά, 142 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, δηλαδή οκτώ ασθενείς περισσότεροι σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα. Σε κατ΄οίκον περιορισμό είναι 31.132 άνθρωποι και 1.719 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία της χώρας.

Σε σύνολο 21 περιφερειών, μόνο η μικρή περιοχή Βάλε Ντ΄Αόστα, στα σύνορα με την Γαλλία, δεν κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο νέα κρούσματα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγγενείς θυμάτων πολύνεκρης ένοπλης επίθεσης στον Καναδά κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της OpenAI και του CEO της, Σαμ Άλτμαν
Η υπόθεση εντάσσεται σε κύμα μηνύσεων όπου κατηγορούνται εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης πως απέτυχαν να αποτρέψουν αλληλεπιδράσεις με chatbot που φέρονται να συνέβαλαν σε αυτοτραυματισμούς, ψυχικές νόσους και βία
Άνθρωποι αποτίνουν φόρο τιμής σε ένα μνημείο μετά την ένοπλη επίθεση στο Tumbler Ridge της Βρετανικής Κολομβίας