Κόσμος

Ιταλία: 35.553 θάνατοι από κορονοϊό – Η κωμόπολη με μηδενικά κρούσματα

Στους 35.553 ανέρχεται, πλέον, ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία από την αρχή της πανδημίας στη χώρα. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Μέσα σε μία ημέρα στην  Ιταλία διαγνώστηκαν 1.108 νέα κρούσματα Covid – 19, 189 λιγότερα σε συγκριτικά με την Κυριακή (06.09.2020), όταν και καταγράφηκαν επτά νέοι θάνατοι.

Από την αρχή της επιδημίας, οι νεκροί στην Ιταλία είναι 35.553. Συνολικά, 142 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, δηλαδή οκτώ ασθενείς περισσότεροι σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα. Σε κατ΄οίκον περιορισμό είναι 31.132 άνθρωποι και 1.719 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία της χώρας.

Σε σύνολο 21 περιφερειών, μόνο η μικρή περιοχή Βάλε Ντ΄Αόστα, στα σύνορα με την Γαλλία, δεν κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο νέα κρούσματα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν ισχυρίζεται ότι βρήκε τις ταυτότητες και άλλα αντικείμενα των Αμερικανών πιλότων μετά την κατάρριψη του F-15
Ένοπλοι κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπισμού, παρουσίασαν στην κάμερα μια στρατιωτική ταυτότητα μέλους των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς και έγγραφο εισόδου από ισραηλινό συνοριακό έλεγχο
Ιράν
Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται να εκδικηθούν για τον θάνατο του Χαντεμί – «Το Ιράν έχει τελική διορία μέχρι την Τρίτη» λέει ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις επανέλαβε ότι ο χρόνος του Ιράν λήγει το βράδυ της Τρίτης, ο Λίβανος δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από το Ισραήλ και στα Στενά του Ορμούζ επικρατεί τρομακτική... ηρεμία
Ο Ματζίντ Χαντεμί, επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών των Φρουρών της Επνάστασης
6