Κόσμος

Ιταλία: 492 νεκροί και πάνω από 14.000 νέα κρούσματα κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

14.372 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία ενώ 492 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 275.179 διαγνωστικά τεστ, το 5,2% από τα οποία ήταν θετικό. Χθες τα κρούσματα ήταν 15.204 με 467 θανάτους.

Από την αρχή της πανδημίας στην Ιταλία μολύνθηκαν 2.515.507 άνθρωποι και 87.381 έχασαν την ζωή τους. Στις ΜΕΘ της χώρας βρίσκονται 64 λιγότεροι ασθενείς από χθες, και στους νοσοκομειακούς θαλάμους 383 λιγότεροι.

Σε ότι αφορά, τέλος, τις περιοχές με περισσότερα περιστατικά, στην πρώτη θέση βρίσκεται η περιφέρεια της Λομβαρδίας (2.603) και ακολουθούν η Καμπανία (1.313) με κύρια πόλη την Νάπολη και η Εμίλια Ρομάνια (1.265) με πρωτεύουσα την Μπολώνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δηλώνει «υπερήφανος» για τη σχέση με τη Ρωσία - Το μήνυμα στον Πούτιν
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επανέλαβε τη στήριξή του στη Μόσχα για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Το Κίεβο καταγγέλλει ότι η Πιονγκγιάνγκ προετοιμάζεται να στείλει έως και 50.000 στρατιώτες
Vladimir Putin και Kim Jong Un
Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ – Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις και ο ρόλος των ΗΠΑ
Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στις προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, ο οποίος διαρκεί σχεδόν έξι μήνες
Στενά του Ορμούζ