Κόσμος

Ιταλία: 72 νεκροί από κορονοϊό – Ο χαμηλότερος αριθμός από την αρχή του 2021

Σήμερα στην Ιταλία καταγράφηκαν 3.995 κρούσματα κορονοϊού και 72 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Ο σημερινός είναι ο χαμηλότερος αριθμός των νεκρών από την αρχή του χρόνου. 

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της Ιταλίας βρίσκονται 20 λιγότεροι ασθενείς από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 327 λιγότεροι. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 179.391 διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό, το 2,2% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 1,6%.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο στην Ιταλία εντοπίστηκαν 4.717 νέα κρούσματα κορονοϊού και 125 με COVID-19 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Washington Post: Το καθεστώς στο Ιράν θα μείνει στην εξουσία εκτιμούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ
Οι Άραβες σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι και οργισμένοι, καθώς έχουν δεχθεί επιθέσεις αντιποίνων από ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους και drones
Φρουροί της Επανάστασης