Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ιταλία: YouTubers προκάλεσαν τροχαίο στη Ρώμη σε challenge με Lamborghini – Νεκρό ένα 5χρονο παιδί

Ιταλία: YouTubers προκάλεσαν τροχαίο στη Ρώμη σε challenge με Lamborghini – Νεκρό ένα 5χρονο παιδί

Συγκλονίζει την Ιταλία το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσαν 20χρονοι YouTubers στους δρόμους της περιοχής Κάζαλ Παλόκο στη Ρώμη μεταξύ μιας Lamborghini Urus και ενός Smart, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα παιδί μόλις 5 ετών…

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, όλα έγιναν όταν οι 20χρονοι YouTubers, που ανήκουν στην ομάδα TheBorderline, ξεκίνησαν ένα challenge να οδηγούν για 50 ώρες στους δρόμους της Ρώμης και γι’ αυτό νοίκιασαν την πολυτελέστατη Lamborghini.

Οι εκτιμήσεις των Αρχών ενισχύονται και από τις μαρτυρίες κατοίκων που λένε ότι έβλεπαν το πολυτελέστατο και ταχύτατο αυτοκίνητο να περνάει από διάφορους δρόμους της Ρώμης λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα με το Smart.

Μέσα στο μικρό αυτοκίνητο ήταν ο 5χρονος Μάνουελ, που έχασε τραγικά τη ζωή του, μαζί με την 29χρονη μητέρα του και την 3χρονη αδερφή του. 

Σύμφωνα, επίσης, με τα διεθνή ΜΜΕ, οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει τα βίντεο των YouTubers που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και ψάχνουν ποιος τραβούσε τα πλάνα για το νέο τους βίντεο στο YouTube, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να τραβούσε και ο οδηγός και να προκλήθηκε το τραγικό τροχαίο.

Λίγες ώρες πριν, ο ένας από τους 20χρονους ανέβασε βίντεο στο YouTube και εκθείαζε τις επιδόσεις της Lamborghini ενώ η τραγική ειρωνεία είναι ότι σχολίαζε τη διαφορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με τα Smart.

«Αυτή η γυναίκα στο Smart, τι κάνει; Γεια σου αγάπη, το αυτοκίνητό σου κοστίζει 300 ευρώ, μεταχειρισμένο, από το Conad (αλυσίδα σούπερ μάρκετ). Το δικό μου κοστίζει ένα δισεκατομμύριο, αξίζει όσο η Amazon», δηλώνει χαρακτηριστικά στο βίντεο, από το εσωτερικό της Lamborghini…

«Ήμουν στο σπίτι όταν άκουσα έναν τρομακτικό κρότο και βγήκα έξω. Μέσα σε λίγα λεπτά, πολλοί άνθρωποι ήρθαν και υπήρχε ένα αγόρι που έδινε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, προσπαθώντας να του κάνει ανάνηψη στόμα με στόμα», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Il Messaggero.

«Δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν μια φρικτή σκηνή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις