Κόσμος

Ιταλία: Από τις 15 Ιουνίου οι προϋποθέσεις για ένα καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς

Στην στρατηγική για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από την κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι στην Ιταλία αναφέρθηκε ο υφυπουργός υγείας της χώρας, Αντρέα Κόστα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό δίκτυο Radio 24 

«Επιλέξαμε την βαθμιαία αντιμετώπιση της πανδημίας, σε ότι αφορά τους περιορισμούς και την χαλάρωσή τους. Μετά από δυο χρόνια ο κόσμος έχει μια διαφορετική ευαισθησία, πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας», δήλωσε ο Κόστα.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «μετά τις 15 Ιουνίου, θεωρεί ότι στην χώρα του υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς». Ο Ιταλός υφυπουργός υγείας υπογράμμισε, επίσης, ότι «έχει ξεκινήσει, πλέον, μια νέα φάση» και ότι «το σημαντικό είναι να χορηγηθεί η τέταρτη δόση εμβολίου σε ηλικιωμένους και ευπαθείς κατηγορίες».

Αναφερόμενος, τέλος, στην Κίνα, ο Αντρέα Κόστα δήλωσε ότι η κυβέρνηση του Πεκίνου έχει θέσει ως στόχο να καταγραφούν μηδενικά κρούσματα, αλλά αυτό είναι ουτοπικό και ανέφικτο» ενώ «πρέπει να συνυπάρξουμε με τον ιό, χωρίς να βρεθούν, όμως, και πάλι, τα νοσοκομεία υπό πίεση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς
Απίστευτος Τραμπ: Κλείνω τα μάτια στα υπουργικά συμβούλια όχι γιατί κοιμάμαι, αλλά επειδή βαριέμαι
Τα ερωτηματικά για την υγεία του πάντως επιμένουν και πολλαπλασιάζονται, όπως οι μελανιές που παρατηρήθηκαν πολλές φορές στο δεξί του χέρι και τουλάχιστον μία φορά στο αριστερό
Ντόναλντ Τραμπ