Κόσμος

Ιταλία: Αυτοκίνητο με πρόβλημα στα φρένα «μπούκαρε» σε παιδικό σταθμό – Τραυματίστηκαν παιδάκια

Σοκ στην Ιταλία. Αυτοκίνητο έπεσε σε κήπο παιδικού σταθμού στην πόλη Λ’ Άκουιλα. Τουλάχιστον τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν, από τα οποία ένα σοβαρά.

Το συγκεκριμένο ΙΧ ήταν παρκαρισμένο σε κατηφορικό δρόμο της πόλης Λ’ Άκουιλα στην Ιταλία και ξαφνικά, μάλλον λόγω προβλήματος στα φρένα, άρχισε να κινείται και να αποκτά ταχύτητα, μέχρι που έσπασε την εξωτερική περίφραξη του παιδικού σταθμού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά, ηλικίας τριών με πέντε ετών. Το ένα είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του περιστατικού:

«Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη της κατάστασης και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τις οικογένειες των παιδιών», δήλωσε ο περιφερειάρχης του Αμπρούτσο (με πρωτεύουσα τη Λ’ Άκουιλα) Μάρκο Μαρσίλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ, Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ θέλουν να συνεχιστούν πιο έντονα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία
«Πρόκειται για μια κρίσιμη χρονική συγκυρία για τον ουκρανικό λαό και την ευρω-ατλαντική ασφάλεια» συμφώνησαν οι τέσσερις ηγέτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 32 λεπτά
Συγκλονίζει η μητέρα που άφησε τον γιο της για να σώσει τις κόρες της από τη σφαγή της Χαμάς – «Έπρεπε να διαλέξω ποιο παιδί μου θα σώσω»
Ο Εϊτάν κρατήθηκε όμηρος για 52 ημέρες, μέχρι την απελευθέρωσή του τον Νοέμβριο του 2023 στο πλαίσιο ανταλλαγής - Ο σύζυγός της, Οχάντ, δεν επέστρεψε ποτέ ζωντανός
Όμηροι