Κόσμος

Ιταλία: Αυτοκίνητο με πρόβλημα στα φρένα «μπούκαρε» σε παιδικό σταθμό – Τραυματίστηκαν παιδάκια

Σοκ στην Ιταλία. Αυτοκίνητο έπεσε σε κήπο παιδικού σταθμού στην πόλη Λ’ Άκουιλα. Τουλάχιστον τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν, από τα οποία ένα σοβαρά.

Το συγκεκριμένο ΙΧ ήταν παρκαρισμένο σε κατηφορικό δρόμο της πόλης Λ’ Άκουιλα στην Ιταλία και ξαφνικά, μάλλον λόγω προβλήματος στα φρένα, άρχισε να κινείται και να αποκτά ταχύτητα, μέχρι που έσπασε την εξωτερική περίφραξη του παιδικού σταθμού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά, ηλικίας τριών με πέντε ετών. Το ένα είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του περιστατικού:

«Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη της κατάστασης και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τις οικογένειες των παιδιών», δήλωσε ο περιφερειάρχης του Αμπρούτσο (με πρωτεύουσα τη Λ’ Άκουιλα) Μάρκο Μαρσίλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα
Στο έλεος της κακοκαιρίας «Goretti» Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία: Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά, ακυρώσεις πτήσεων
Ριπές ανέμων έως 213 χλμ/ώρα στη Γαλλία, περίπου 380.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό καθώς και 57.000 σπίτια στη Σκωτία και σε περιοχές της κεντρικής Αγγλίας
Καταιγίδα Goretti