Κόσμος

Ιταλία: Δυο νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η βόρεια Ιταλία αντιμετωπίζει έντονες βροχοπτώσεις, ανέμους ακόμα και χαλάζι τις τελευταίες ώρες. Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα είχε δυσάρεστες συνέπειες για δύο ανθρώπους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους  στην περιφέρεια της Τοσκάνης.

Τα θύματα της κακοκαιρίας στην βόρεια Ιταλία είναι μια γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από κορμούς δέντρων, κατά την διάρκεια νεροποντών στις ευρύτερες περιοχές των πόλων Λούκα και Καράρα.

Στην Λούκα, επίσης, τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν τμήμα στέγης ιδιωτικής κατοικίας αποκολλήθηκε και έπεσε στο πεζοδρόμιο, εξαιτίας του σφοδρού ανέμου.

Σε όλη την περιφέρεια της Τοσκάνης σημειώθηκαν διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ και στην περιφέρεια της Λιγουρίας, με πρωτεύουσα την Γένοβα, η ένταση του ανέμου ξεπέρασε τα 140 χιλιόμετρα την ώρα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα «υπόθεση Πελικό» και στη Γερμανία: 59χρονη κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι τη νάρκωνε και τη βίαζε επί χρόνια
Ο πρώην σύντροφός της ενώ κατηγορείται για 67 αδικήματα, θα δικαστεί μόνο για 2 από αυτά, αφού ο βιασμός στη Γερμανία παραγράφεται μετά το πέρας πενταετίας
iStock
Επιστήμονες αναπτύσσουν εμβόλιο κατά του Έμπολα - Ίσως να είναι έτοιμο για κλινικές δοκιμές σε λίγους μήνες
Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης αναπτύσσουν το εμβόλιο κατά του ιού, το οποίο θα μπορούσε να περάσει σε κλινικές δοκιμές, με στόχο την αντιμετώπιση της επιδημίας από το Κονγκό
Ανθρωπιστικές οργανώσεις εντείνουν τις προσπάθειές τους για τον περιορισμό μιας νέας επιδημίας Έμπολα που αφορά τον στελέχη «Bundibugyo», στη Ρουαμπάρα, της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό