Κόσμος

Ιταλία: Δυο νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η βόρεια Ιταλία αντιμετωπίζει έντονες βροχοπτώσεις, ανέμους ακόμα και χαλάζι τις τελευταίες ώρες. Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα είχε δυσάρεστες συνέπειες για δύο ανθρώπους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους  στην περιφέρεια της Τοσκάνης.

Τα θύματα της κακοκαιρίας στην βόρεια Ιταλία είναι μια γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από κορμούς δέντρων, κατά την διάρκεια νεροποντών στις ευρύτερες περιοχές των πόλων Λούκα και Καράρα.

Στην Λούκα, επίσης, τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν τμήμα στέγης ιδιωτικής κατοικίας αποκολλήθηκε και έπεσε στο πεζοδρόμιο, εξαιτίας του σφοδρού ανέμου.

Σε όλη την περιφέρεια της Τοσκάνης σημειώθηκαν διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ και στην περιφέρεια της Λιγουρίας, με πρωτεύουσα την Γένοβα, η ένταση του ανέμου ξεπέρασε τα 140 χιλιόμετρα την ώρα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan