Κόσμος

Ιταλία: Δυο νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η βόρεια Ιταλία αντιμετωπίζει έντονες βροχοπτώσεις, ανέμους ακόμα και χαλάζι τις τελευταίες ώρες. Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα είχε δυσάρεστες συνέπειες για δύο ανθρώπους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους  στην περιφέρεια της Τοσκάνης.

Τα θύματα της κακοκαιρίας στην βόρεια Ιταλία είναι μια γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από κορμούς δέντρων, κατά την διάρκεια νεροποντών στις ευρύτερες περιοχές των πόλων Λούκα και Καράρα.

Στην Λούκα, επίσης, τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν τμήμα στέγης ιδιωτικής κατοικίας αποκολλήθηκε και έπεσε στο πεζοδρόμιο, εξαιτίας του σφοδρού ανέμου.

Σε όλη την περιφέρεια της Τοσκάνης σημειώθηκαν διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ και στην περιφέρεια της Λιγουρίας, με πρωτεύουσα την Γένοβα, η ένταση του ανέμου ξεπέρασε τα 140 χιλιόμετρα την ώρα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους: «Η Βόρεια Κορέα έχει 57 πυρηνικά όπλα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη - Οι εκτιμήσεις ειδικών για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ
Πούτιν για τις ουκρανικές επιθέσεις στην «Amazon της Ρωσίας»: «Δεν υπάρχουν κρίσιμες συνέπειες»
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι επτά από τα δέκα μεγαλύτερα κέντρα logistics της Wildberries έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας - Εντολή για αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που υπέστησαν ζημιές
Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρωσία