Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο στον Ασπρόπυργο: Προβλήματα στην κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου
Κόσμος

Ιταλία: Εστάλη στις Βρυξέλλες ο νέος αναθεωρημένος προϋπολογισμός

"Ελπίζω στις Βρυξέλλες να υπάρχει λογική. αν ζητήσουν από την Ιταλία νέες περικοπές θα πούμε όχι" λέει ο Σαλβίνι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κυβέρνηση Κόντε απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνοπτικό πίνακα με το δημόσιο έλλειμμα του 2019 στο 2,04% και σειρά αλλαγών στα μέτρα του προϋπολογισμού, όπως άφησε να διαρρεύσει το ιταλικό υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα, διαρρέει ότι ο σχετικός διάλογος συνεχίζεται, με στόχο την επισημοποίηση της σχετικής συμφωνίας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Η νέα πρόκληση αφορά τη διακυβέρνηση της χώρας και την κερδίζουμε, διότι δίνουμε μάχη έχοντας στην καρδιά και στο μυαλό μας το όνειρο της αλλαγής», έγραψε στο Facebook o αρχηγός του κινήματος Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας Λουίτζι Ντι Μάιο.

«Ελπίζω η όλη υπόθεση να έχει κλείσει και στις Βρυξέλλες να υπάρχει λογική, όχι παιδιά πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Κάναμε ότι έπρεπε, αν μας ζητήσουν και άλλες περικοπές, θα πούμε όχι», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα και υπουργός εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι.

Ο κρατικός προϋπολογισμός, με τις σχετικές αλλαγές, αναμένεται να αρχίσει να ψηφίζεται από την Ολομέλεια της ιταλικής γερουσίας, την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Μηνύει για δυσφήμιση την Haaretz για το ρεπορτάζ πως γνώριζε για την 7η Οκτωβρίου και δεν ενημέρωσε τις Αρχές
Η Haaretz πρόσθεσε ότι ο Νετανιάχου έστειλε προειδοποιητική επιστολή πριν από την αγωγή η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα στρέφεται εναντίον της και εναντίον των δημοσιογράφων Σλόμι Έλνταρ και Ρουθ Γιουβάλ
Μπέντζαμιν Νετανιάχου