Κόσμος

Ιταλία: Η αστυνομία κάνει εφόδους σε σπίτια αντιεμβολιαστών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εφόδους σε σπίτια αντιεμβολιαστών πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Ιταλίας, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το κύμα αντιεμβολιαστών και αρνητών του κορονοϊού. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 29 έφοδοι σε όλη την ιταλική επικράτεια. Οι αντιεμβολιαστές έλαβαν κλήση σε απολογία για προτροπή σε βίαιες πράξεις, πρόκληση καταστροφών, δημιουργία μυστικών οργανώσεων.

Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως στα όσα συνέβησαν στην Ιταλία τους τελευταίους τρεις μήνες στις κινητοποιήσεις αρνητών και αντιεμβολιαστών που είχαν ως στόχο τα εμβόλια του κορονοϊού, αλλά και το λεγόμενο «πράσινο πάσο εμβολιασμένου».

Μέσω διαδικτύου, ακραίες ομάδες αντιεμβολιαστών συνεννοούνταν για να οργανώσουν επεισόδια και να επιδιώξουν συγκρούσεις με τις αστυνομικές αρχές και τους καραμπινιέρους.

Από την περασμένη εβδομάδα στην Ιταλία επιτρέπεται μόνον η πραγματοποίηση καθιστικών διαμαρτυριών, μακριά από τις κεντρικές περιοχές των διαφόρων πόλεων, όπως και από υπουργεία, συνδικάτα και τα μέγαρα της βουλής, της γερουσίας και της κυβέρνησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαζική ρωσική επίθεση στην Ουκρανία με υπερηχητικούς και βαλλιστικούς πυραύλους - 4 νεκροί και 83 τραυματίες
Η Ρωσία έπληξε το Κίεβο με μαζικό κύμα πυραύλων και drones με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι στην ουκρανική πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή και να τραυματιστούν τουλάχιστον 83 άτομα
Ρωσική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία
Σύντροφος του μοντέλου OnlyFans, Λίλι Φίλιπς, που κοιμήθηκε με 1.113 άντρες σε μία μέρα: «Στο τέλος πάντα επιστρέφει σε μένα»
Η ίδια η Φίλιπς περιέγραψε το εγχείρημα ως «οργανωμένο» και είπε ότι όσοι την ακολουθούν από παλιά καταλαβαίνουν ότι ήταν ένας στόχος που ήθελε πολύ να καταφέρει
Η Λίλυ Φίλιπς και το αγόρι της