Κόσμος

Ιταλία: Η Ευρώπη πρέπει να περιορίσει την επιρροή της Ρωσίας στα δυτικά Βαλκάνια

Η Ευρώπη θα πρέπει να αυξήσει την παρουσία της στα δυτικά Βαλκάνια και να περιορίσει την επιρροή της Ρωσίας. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Αντόνιο Ταγιάνι, πριν από τη δεύτερη ημέρα της συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.

«Η σταθερότητα στα δυτικά Βαλκάνια είναι σημαντική για την ειρήνη. Είναι ανάγκη να σταματήσουμε τους Ρώσους στα δυτικά Βαλκάνια, έχουμε ανάγκη περισσότερη Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Αντόνιο Ταγιάνι. 

«Είναι ανάγκη να προστατεύσουμε όλες τις χώρες που βρίσκονται στα δυτικά Βαλκάνια και κοντά στην Ουκρανία επειδή είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να δουλέψουμε μαζί» πρόσθεσε. 

«Η ενότητα είναι σημαντική και αποτελεί ισχυρό μήνυμα προς τη Ρωσία», κατέληξε ο Ιταλός υπουργός.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία - 28χρονος σκότωσε την 22χρονη αδελφή του επειδή έβαζε δυνατά την μουσική
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Τζουζέπε Μουζέλα δολοφόνησε την αδελφή του επειδή, όπως φέρεται να είπε ο ίδιος στους ανακριτές, άκουγε δυνατά μουσική και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί
Η Ιλένια Μουζέλα που δολοφονήθηκε από τον αδελφό της