Κόσμος

Ιταλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ιρπίνια – Ποτάμια οι δρόμοι, παρέσυραν αυτοκίνητα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε αργά σήμερα το απόγευμα την περιοχή Ιρπίνια στην Κάτω Ιταλία και όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας «σχεδόν από θαύμα, αποφεύχθηκαν τραγικές συνέπειες».

Στην κωμόπολη Μοντεφόρτε Ιρπίνο στην Ιταλία, εξαιτίας ισχυρής βροχόπτωσης, τα ορμητικά νερά παρέσυραν δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο δήμαρχος ζήτησε από τους κατοίκους να μη βγουν από τα σπίτια τους και μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Πολλές οικογένειες αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας.

https://youtu.be/PsecUcuZgKk

Μερικοί οδηγοί επιχείρησαν να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά σχεδόν όλοι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ακραία καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να πλήξουν την περιοχή της Ιρπίνια, μέχρι και αύριο το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στην Ιταλία: Πελάτες «έπαιξαν» μπουνιές στην προσπάθεια να αγοράσουν ρολόγια Royal Pop της Swatch και της Audemars Piguet
Στιγμές έντασης επικράτησαν όταν η ασφάλεια χρειάστηκε να παρέμβει για να ηρεμήσει τους παρευρισκόμενους οι οποίοι εξαγριώθηκαν μόλις έμαθαν ότι τα πολυτελή ρολόγια εξαντλήθηκαν
Χάος στην Ιταλία: Πελάτες «έπαιξαν» μπουνιές στην προσπάθεια να αγοράσουν ρολόγια Royal Pop της Swatch και της Audemars Piguet