Κόσμος

Ιταλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ιρπίνια – Ποτάμια οι δρόμοι, παρέσυραν αυτοκίνητα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε αργά σήμερα το απόγευμα την περιοχή Ιρπίνια στην Κάτω Ιταλία και όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας «σχεδόν από θαύμα, αποφεύχθηκαν τραγικές συνέπειες».

Στην κωμόπολη Μοντεφόρτε Ιρπίνο στην Ιταλία, εξαιτίας ισχυρής βροχόπτωσης, τα ορμητικά νερά παρέσυραν δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο δήμαρχος ζήτησε από τους κατοίκους να μη βγουν από τα σπίτια τους και μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Πολλές οικογένειες αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας.

https://youtu.be/PsecUcuZgKk

Μερικοί οδηγοί επιχείρησαν να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά σχεδόν όλοι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ακραία καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να πλήξουν την περιοχή της Ιρπίνια, μέχρι και αύριο το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ διέταξε να «ανοίξουν οι πύλες της κόλασης» για το Ιράν: Νέα πλήγματα σε ιρανικά λιμάνια – Με πυραύλους στο Κουβέιτ απάντησε η Τεχεράνη
Ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά την τιμωρία των Ιρανών για τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών στην Ιορδανία - Μονάδα αφαλάτωσης νερού και παραγωγής ηλεκτρισμού χτύπησε το Ιράν στο Κουβέιτ
Καπνός σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Κουβέιτ
Μοτζταμπά Χαμενεΐ: «Η υπογραφή Τραμπ δεν έχει καμία αξία – Ο “Μεγάλος Σατανάς” αποκάλυψε ακόμη μία φορά το πραγματικό του πρόσωπο»
«Οι ΗΠΑ πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ιρανικός λαός και ο Άξονας της Αντίστασης έχουν γι' αυτόν μαθήματα που δεν θα ξεχάσει ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων
Μοτζταμπά Χαμενεϊ