Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Ιταλία – Κορονοϊός: 13.571 κρούσματα και 524 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ιταλία το τελευταίο 24ωρο  καταγράφηκαν 13.571 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ έχασαν την ζωή τους 524 άνθρωποι.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 279.762 διαγνωστικά τεστ, το 4,9% των οποίων προέκυψε θετικό. Χθες τα περιστατικά ήταν 10.497, με 603 θανάτους.

Από την αρχή της επιδημίας στην χώρα μολύνθηκαν 2.414.166 ανθρωποι και έχασαν την ζωή τους 83.681 ασθενείς. Σε σχέση με χθες, στις ΜΕΘ της χώρας βρίσκονται 26 λιγότεροι ασθενείς, και στους νοσοκομειακούς θαλάμους 230 λιγότεροι.

Σε ό,τι αφορά τις περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα, σήμερα πρώτη είναι η Λομβαρδία (1.876) και ακολουθούν η Σικελία (1.486), το Βένετο (1.359) και το Λάτιο (1.281) με πρωτεύουσα την Ρώμη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση CNN: Το Ιράν κρύβει σε υπόγειες εγκαταστάσεις το εμπλουτισμένο ουράνιο – Νάρκες και εκρηκτικά εμποδίζουν κάθε πρόσβαση
Παραμένει ασαφές ποιος θα μπορούσε να αναλάβει μια ενδεχόμενα επικίνδυνη επιχείρηση απομάκρυνσης ή καταστροφής του υλικού, ενώ το Ιράν και ο Λευκός Οίκος δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει
Η πυρηνική εγκατάσταση του Ιράν στην περιοχή Ισφαχάν