Σάββατο, 22 Ιουν.
29oC Αθήνα

Ιταλία: Νεκρός σε αυτοκίνητο στο Παλέρμο βρέθηκε ο σύζυγος της ευρωβουλετού Φραντσέσκα Ντονάτο

Ιταλία: Νεκρός σε αυτοκίνητο στο Παλέρμο βρέθηκε ο σύζυγος της ευρωβουλετού Φραντσέσκα Ντονάτο
Η Φραντσέσκα Ντονάτο σε παλιότερη φωτογραφία της - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου στο Παλέρμο, με την κοινή γνώμη στην Ιταλία να περιμένει να μάθει αν ο σύζυγος της ευρωβουλευτού Φραντσέσκα Ντονάτο, δολοφονήθηκε ή αυτοκτόνησε…

Σοκ προκαλεί στην Ιταλία, η είδηση της δολοφονίας – όπως όλα δείχνουν – του συζύγου Ιταλίδας ευρωβουλευτού, στο Παλέρμο της Σικελίας. Πρόκειται για τον Άντζελο Ονοράτο, τον σύζυγό της Φραντσέσκα Ντονάτο, η οποία είναι ευρωβουλευτής για το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα βρέθηκε με μία πλαστική ταινία γύρω από το λαιμό μέσα στο αυτοκίνητό του με την πόρτα ανοιχτή, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι είχε πυροβοληθεί, τελικά όμως δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, βρέθηκε μία κηλίδα αίματος γύρω από το λαιμό του, στο πουκάμισό του.

Ανάμεσα στα στοιχεία τα οποία πρέπει να εξακριβώσουν οι ερευνητές ήταν αν κατά την διάρκεια του θανάτου του η πόρτα του οχήματος ήταν κλειστή ή ανοιχτή, καθώς εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έχει θέσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Οι ερευνητές δεν αποκλείουν ότι ο Ονοράτο είχε ραντεβού με κάποιον στην περιοχή ανάμεσα στο Παλέρμο και το Τράπανι.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι παρατήρησε ότι δύο γυναίκες να ουρλιάζουν απελπισμένες δίπλα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρός ο σύζυγος της ευρωβουλευτή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις