Κόσμος

Ιταλία: Ο πρώην σύντροφος της Μελόνι δεν θα επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού ομίλου της οικογένειας Μπερλουσκόνι, ο Αντρέα Τζαμπρούνο, ο πρώην σύντροφος της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, δεν πρόκειται να επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής επικαιρότητας «Ημερολόγιο της ημέρας» (Diario del giorno), του καναλιού Rete 4, αλλά θα διατηρήσει τον δημοσιογραφικό της συντονισμό.

Στην ανακοίνωση του ομίλου, αναφέρεται ότι «ο Αντρέα Τζαμπρούνο λυπάται για την αμηχανία που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του» με σαφή αναφορά σε σεξιστικές συμπεριφορές που ο ίδιος είχε «εκτός αέρα». Πρόκειται για αποσπάσματα, τα οποία μεταδόθηκαν από την σατιρική εκπομπή «Έρπει η είδηση», (Striscia la notizia).

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στον Τζαμπρούνο, ο οποίος εργάζεται στον όμιλο Mediaset από το 2014.

Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, υπό το φως των εξελίξεων αυτών, είναι σαφές ότι ο πρώην σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι δεν πρόκειται να απολυθεί, ενδεχόμενο στο οποίο είχε γίνει αναφορά τις περασμένες ημέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Τι αλλάζει στην προεδρία Τραμπ αν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τη Βουλή ή τη Γερουσία – Οι έρευνες που σχεδιάζουν
Εφόσον αποκτήσουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο, οι Δημοκρατικοί θα έχουν στη διάθεσή τους ισχυρότερα κοινοβουλευτικά εργαλεία για να ελέγξουν τις κυβερνητικές αποφάσεις
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: Παλέψαμε 250 χρόνια να κάνουμε τη χώρα μεγάλη, δεν θα την καταστρέψουν οι Δημοκρατικοί υποψήφιοι
Χαρακτήρισε τους υποψηφίους των Δημοκρατικών εξαιρετικά επικίνδυνους, υποστηρίζοντας ότι τάσσονται υπέρ των τζιχαντιστών, των Αδελφών Μουσουλμάνων και άλλων ομάδων
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Νετανιάχου ζητάει κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας στο Ισραήλ χωρίς τα αραβικά κόμματα
«Επιδιώκουμε να συγκροτήσουμε ένα διευρυμένο κυβερνητικό σχήμα με τους εταίρους μας και με οποιοδήποτε κόμμα επιθυμεί να συμπορευτεί μαζί μας και δεν υποστηρίζει την τρομοκρατία»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Γαλλία: Στο εδώλιο οι γονείς της 4χρονης που βρέθηκε νεκρή και ακρωτηριασμένη σε χαντάκι – Το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα πριν από 39 χρόνια
Ένα τυχαίο εύρημα DNA, 31 χρόνια αργότερα, οδήγησε στην ταυτοποίησή της και στη σύλληψη των γονιών της, που κινδυνεύουν με ισόβια
A France Police officer controls cars at a check point ahead of the G7 summit in Evian-les-Bains, France, Monday, June 15, 2026.