Κόσμος

Ιταλία: Ο πρώην σύντροφος της Μελόνι δεν θα επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού ομίλου της οικογένειας Μπερλουσκόνι, ο Αντρέα Τζαμπρούνο, ο πρώην σύντροφος της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, δεν πρόκειται να επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής επικαιρότητας «Ημερολόγιο της ημέρας» (Diario del giorno), του καναλιού Rete 4, αλλά θα διατηρήσει τον δημοσιογραφικό της συντονισμό.

Στην ανακοίνωση του ομίλου, αναφέρεται ότι «ο Αντρέα Τζαμπρούνο λυπάται για την αμηχανία που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του» με σαφή αναφορά σε σεξιστικές συμπεριφορές που ο ίδιος είχε «εκτός αέρα». Πρόκειται για αποσπάσματα, τα οποία μεταδόθηκαν από την σατιρική εκπομπή «Έρπει η είδηση», (Striscia la notizia).

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στον Τζαμπρούνο, ο οποίος εργάζεται στον όμιλο Mediaset από το 2014.

Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, υπό το φως των εξελίξεων αυτών, είναι σαφές ότι ο πρώην σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι δεν πρόκειται να απολυθεί, ενδεχόμενο στο οποίο είχε γίνει αναφορά τις περασμένες ημέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Βρετανία: Στη φυλακή Νιγηριανός για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 19χρονης – «Χόρτασες αρκετά, κάποιος όμορφος σε βίασε»
Μιλώντας στην Daily Mail, η νεαρή κοπέλα εξήγησε την φρίκη που βίωσε στα χέρια του 24χρονου Γκιφτ Ολαντέλε, ο οποίος αφού την βίασε την απείλησε «ότι θα την βρει» αν μιλούσε στην αστυνομία
istock
Το Ισραήλ κλείνει το προξενείο της Βρετανίας στην Ιερουσαλήμ – Αντίποινα για τα μέτρα του Λονδίνου κατά ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
Η Βρετανία δεν θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στην υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συντονιστική αποστολή για τη Γάζα ενώ σε ορισμένους αιρετούς αξιωματούχους του Ηνωμένου Βασιλείου και σε άλλους υπηκόους θα απαγορευτεί η είσοδος στο Ισραήλ
O Gideon Saar - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ CTK via AP Images