Κόσμος

Ιταλία: Ο πρώην σύντροφος της Μελόνι δεν θα επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού ομίλου της οικογένειας Μπερλουσκόνι, ο Αντρέα Τζαμπρούνο, ο πρώην σύντροφος της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, δεν πρόκειται να επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής επικαιρότητας «Ημερολόγιο της ημέρας» (Diario del giorno), του καναλιού Rete 4, αλλά θα διατηρήσει τον δημοσιογραφικό της συντονισμό.

Στην ανακοίνωση του ομίλου, αναφέρεται ότι «ο Αντρέα Τζαμπρούνο λυπάται για την αμηχανία που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του» με σαφή αναφορά σε σεξιστικές συμπεριφορές που ο ίδιος είχε «εκτός αέρα». Πρόκειται για αποσπάσματα, τα οποία μεταδόθηκαν από την σατιρική εκπομπή «Έρπει η είδηση», (Striscia la notizia).

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στον Τζαμπρούνο, ο οποίος εργάζεται στον όμιλο Mediaset από το 2014.

Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, υπό το φως των εξελίξεων αυτών, είναι σαφές ότι ο πρώην σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι δεν πρόκειται να απολυθεί, ενδεχόμενο στο οποίο είχε γίνει αναφορά τις περασμένες ημέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σημαντική η παραλαβή των F -35 για την βελτίωση των σχέσεων με την Ουάσιγκτον και την άμυνα του ΝΑΤΟ» λέει ο Ερντογάν
Εκείνος αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο του 2025, έκανε πρόταση στον Τραμπ για την προμήθεια F-35 στην Τουρκία
αεροσκάφος
Γκουστάβο Πέτρο: Σκληρή απάντηση του προέδρου της Κολομβίας μετά τις απειλές Τραμπ – «Σταμάτα να με συκοφαντείς»
Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει στον Κολομβιανό ομόλογό του να «προσέχει τα οπίσθιά του» - Λίγες ώρες μετά απείλησε την Κολομβία με στρατιωτική επιχείρηση παρόμοια με αυτή που έκανε στη Βενεζουέλα
Γκουστάβο Πέτρο