Κόσμος

Ιταλία: Πέφτει ο αριθμός των θανάτων από κορονοϊό όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί

Την Κυριακή καταγράφηκαν στην Ιταλία 5.753 περιστατικά κορονοϊού και 93 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Ο αριθμός των θανάτων είναι ο χαμηλότερος των τελευταίων επτά μηνών.

Συνολικά, έγιναν 202.573 διαγνωστικά τεστ, το 2,8% από τα οποία ήταν θετικά στον κορονοϊό. Μία ημέρα πριν, το Σάββατο, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,2%, τα κρούσματα 6.659 και 136 οι θάνατοι.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας οι ασθενείς με Covid-19 είναι 26 λιγότεροι σε σχέση με χθες, Σάββατο, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 359 λιγότεροι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τελεσίγραφο Μαγιάρ στις «μαριονέτες» του Όρμπαν: Παραιτηθείτε μέχρι τις 31 Μαΐου, αλλιώς θα αποπεμφθείτε
«Η 31η Μαΐου είναι η προθεσμία μέχρι την οποία μπορούν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους. Μετά από αυτό, θα αξιοποιήσουμε τη λαϊκή εντολή και τα νομικά μέσα που διαθέτουμε για να τους απομακρύνουμε από τα αξιώματά τους»
Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Πέτερ Μαγιάρ