Κόσμος

Ιταλία: Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες για χτύπημα των τζιχαντιστών

«Πυρήνες του ISIS που βρίσκονται εν υπνώσει ετοιμάζουν επιθέσεις και κατά της Ιταλίας», τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Τζέιμς Κλάπερ. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Κλάπερ πρόσθεσε ότι εκτός από την Ιταλία κινδυνεύουν να μπουν στο στόχαστρο των ισλαμιστών τρομοκρατών η Γερμανία και η Μεγάλη Βρετανία και για τον λόγο αυτό «οι Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν με επιμονή να υπάρξει μεγαλύτερη ανταλλαγή πληροφοριών και στοιχείων μεταξύ των διαφόρων μυστικών υπηρεσιών».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουάσιγκτον, «ο Isis εκμεταλλεύεται για ίδιον όφελος την μεταναστευτική κρίση».

Πηγές, όμως, των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών άφησαν να διαρρεύσει, όπως αναφέρει το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, ότι δεν υπάρχει κανένας νέος συναγερμός ή ουσιαστικές ενδείξεις που να συνδέονται με πιθανές επιθέσεις της ισλαμικής τρομοκρατίας κατά της Ιταλίας. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Μιλάνο: Νεαρός από τη Γκαμπόν μαχαίρωσε στα καλά καθούμενα έναν 55χρονο – «Το απόλαυσα, θα το ξαναέκανα»
Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε 20 μαχαιριές σε κεφάλι, λαιμό, θώρακα και κοιλιακή χώρα - Ο νεαρός είχε βγει στον δρόμο με πρόθεση να επιτεθεί στον πρώτο άνθρωπο που θα θεωρούσε εύκολο στόχο
Μιλάνο
12
Φρίκη στην Βρετανία: Άντρας εμμονικός με τον Χάνιμπαλ δολοφόνησε και διαμέλισε την γειτόνισσά του – «Θα την είχε φάει»
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς, δήλωσε ένοχος για φόνο και έδωσε στην αστυνομία έναν χάρτη για να βρει τα λείψανά της Τζούλι Μπάκλεϊ, μέσα σε ρηχό τάφο στο Κέιμπριτζσαϊρ
Αστυνομία