Κόσμος

Ιταλός πρωθυπουργός: «Θα είναι διαφορετικά Χριστούγεννα, αλλά όχι λιγότερο αυθεντικά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε θέλησε να ευχηθεί, πριν από λίγο, στους συμπατριώτες του Καλά Χριστούγεννα, με βίντεο που ανάρτησε στο Twitter.

«Πρέπει να έχουμε πάνω απ΄όλα την επίγνωση ότι αυτά που θα ζήσουμε αύριο, θα είναι Χριστούγεννα διαφορετικά, αλλά όχι λιγότερο αυθεντικά. Θα τα καταφέρουμε, είναι σίγουρο», τόνισε ο Ιταλός πρωθυπουργός και καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας.

Παράλληλα, ο Κόντε υπογράμμισε ότι «κάθε μέρα νιώθει και πιο ερωτευμένος με την χώρα του, όλο και πιο περήφανος, διότι διαπιστώνει την θετική ανταπόκριση της κοινωνίας των πολιτών» στην παρούσα, δύσκολη κατάσταση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στο Μάντσεστερ: Άγριο επεισόδιο με μαχαίρια και ματσέτες μεταξύ νεαρών – Σκληρές εικόνες
Δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά σε μια «συμπλοκή με μαχαίρια» σε δρόμο στο νότιο Μάντσεστερ - «Καλώς ήρθατε στη Βρετανία», σχολιάζει σοκαρισμένος ένας αυτόπτης μάρτυρας
Βρετανία
«Ο ναυτικός αποκλεισμός θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 14 Ιουλίου» λέει το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφορά όλη την ακτογραμμή του Ιράν και περιλαμβάνει τα ιρανικά λιμάνια και τους τερματικούς σταθμούς πετρελαίου, χωρίς να παρεμποδίζεται η «ουδέτερη διέλευση»
Στενά του Ορμούζ
Αντίθετος ο ΟΗΕ στην επιβολή τελών στα Στενά του Ορμούζ: Η ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις Τραμπ περί ναυτικού αποκλεισμού – «Αναμένουμε διευκρινίσεις»
«Δεν υπάρχει καμία νομική βάση μέσω της οποίας να εισαγάγονται υποχρεωτικά τέλη απλά για να διέλθει κανείς από έναν πορθμό» λέει ο ναυτιλιακός οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών
Στενά του Ορμούζ