Κόσμος

Ιταλός ΥΠΕΞ: Καθόλου προσβλητικά τα τεστ κορονοϊού στους ταξιδιώτες από την Κίνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι αναφέρθηκε στις αντιδράσεις της Κίνας για τα τεστ κορονοϊού σε επιβάτες που φτάνει σε πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

«Νομίζω ότι πρόκειται για κανονικότατα μέτρα. Υποβάλλονται στο τεστ πολλοί Κινέζοι αλλά και πολλοί Ιταλοί που φθάνουν από την Κίνα. Το να κάνει κάποιος τεστ για να μπορέσει να προστατευθεί η υγεία, δεν είναι καθόλου προσβλητικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόθεση να περιοριστούν οι ατομικές ελευθερίες και ούτε να προσβληθεί κανείς», τόνισε ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της Rai.

«Εμείς, στην Ιταλία, ήμασταν οι πρώτοι που κάναμε τα τεστ και μετά ακολούθησαν διάφορες άλλες χώρες», πρόσθεσε ο Ταγιάνι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Στην περιοχή μας η Ιστορία ξαναγράφεται – Σπάσαμε τη σκουριασμένη κλειδαριά του Βυζαντίου
«Ό,τι κι αν συμβεί, δεν θα γυρίσουμε πίσω, θα πάμε μέχρι το τέλος» διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του για την 955η επέτειο της Μάχης του Μαντζικέρτ κατά των Βυζαντινών
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
6