Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ήταν ο έρωτας της ζωής μου”: Το συγκλονιστικό αντίο στον 27χρονο Joe

“Ήταν ο έρωτας της ζωής μου”: Το συγκλονιστικό αντίο στον 27χρονο Joe

Έχασε τη μάχη με τη ζωή 4 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αφήνοντας μόνους τη γυναίκα και τον γιο του. Ο Joe Preston διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο λίγες μόλις εβδομάδες αφού η γυναίκα του Rhia ανακάλυψε πως είναι έγκυος στον γιο τους Rex.

Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργεία και χημειοθεραπείες, ο Joe έγινε πατέρας τα Χριστούγεννα. Ανταποκρινόταν καλά στη θεραπεία. Δύο όμως μήνες μετά οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε δύο νέους όγκους στον εγκέφαλο. Λίγο αργότερα, όταν ο καρκίνος εξαπλώθηκε στη σπονδυλική του στήλη, δεν μπορούσε να κινήσει τα πόδια του.

Ο Joe πέθανε τελικά τη Δευτέρα στο LOROS Hospice στο Leicester, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ήταν ποδοσφαιριστής και έπαιζε ημιεπαγγελματικά ως μέσος για την Blaby & Whetstone Athletic και εργαζόταν παράλληλα ως τεχνικός συντήρησης κλιματισμού.

Η Rhia, που παντρεύτηκε τον Joe τον Αύγουστο του 2014 μετά από 9 χρόνια σχέση, απέτισε τον δικό της φόρο τιμής στην αγάπη της ζωής της. “Ήταν ο καλύτερός μου φίλος και πάντα με έκανε να γελάω. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τα περισσότερα αθλήματα. Έκανε τους άλλους ανθρώπους να γελάνε με τις αστείες γκριμάτσες του και ήταν η ψυχή των πάρτι. Είμαι μουδιασμένη από το σοκ και τον πόνο. Θα μας λείψει τόσο πολύ.

Ήταν πολύ κοντά στα δύο μικρότερα αδέρφια του Aaron και Mark. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια να κάνουμε νερό τον Δεκέμβριο και έμεινα έγκυος μέσα σε 3 εβδομάδες. Αν δεν είχαμε προσπαθήσει τότε, δεν θα μπορούσαμε μετά λόγω της θεραπείας του. Χαίρομαι που το κάναμε. Ο Joe διαγνώστηκε με καρκίνο μετά και πραγματικά πιστεύω πως τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο. Χαίρομαι πολύ που το κάναμε. Ο Rex είναι 13 εβδομάδων τώρα και θα του πω πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν ο πατέρας του”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε