Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιβάνα Τραμπ: Το αντίο του γιου της Έρικ με τις όμορφες οικογενειακές στιγμές

Ιβάνα Τραμπ: Το αντίο του γιου της Έρικ με τις όμορφες οικογενειακές στιγμές

Με μια ανάρτηση στο Instagram και κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφίες, επέλεξε ο Έρικ Τραμπ να αποχαιρετίσει δημόσια τη μητέρα του. Η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστή η αιτία του θανάτου της. 

Η Ιβάνα Τραμπ με τον δεύτερο σύζυγο της, Ντόναλντ Τραμπ, απέκτησε τρία παιδιά, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, τον Έρικ και την Ιβάνκα Τραμπ. Την είδηση πως η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή στα 73 της χρόνια ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σοκάροντας τους πάντες.

Ο γιος της Έρικ επέλεξε να αποχαιρετίσει δημόσια τη μητέρα του, Ιβάνα Τραμπ, με μια ανάρτηση στο Instagram και κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφίες. Στην ανάρτηση του δημοσίευσε την αρχική ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια το βράδυ της Πέμπτης (14.07.2022). 

«Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ απεβίωσε στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά, καθώς και μια στοργική μητέρα και φίλη» αναφέρει – μεταξύ άλλων – η ανακοίνωση της οικογένειας Τραμπ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eric Trump (@erictrump)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις