Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ιβάνα Τραμπ: Βλέπει την Ιβάνκα πρόεδρο! Η ζωή με τον Ντόναλντ Τραμπ [pics]

Ιβάνα Τραμπ

Η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα Τραμπ, διεκδικεί μέχρι και τον τίτλο της “Πρώτης Κυρίας”. Τι αποκαλύπτει για τα παιδιά και τη ζωή τους.

Στο αποκαλυπτικό βιβλίο “Μεγαλώνοντας τους Τραμπ”, η Ιβάνα Τραμπ μας προσφέρει μια εκ των έσω ματιά στη ζωή του Αμερικανού προέδρου. Έχει “απευθείας γραμμή” στον Λευκό Οίκο, απαρνήθηκε θέση πρέσβη στην Τσεχία και δίνει στον εαυτό της όλα τα εύσημα για το μεγάλωμα των 3 παιδιών τους.

Αυτές είναι ορισμένες μόνο από τις αποκαλύψεις της 68χρονης Ιβάνα Τραμπ στην Amy Robach του ABC News για το βιβλίο της “Raising Trump”. Η δήλωσή της μάλιστα ότι είναι ουσιαστικά η “Πρώτη Κυρία” δεν άφησε με σταυρωμένα χέρια τη Μελάνια Τραμπ. Της έδωσε “πληρωμένη απάντηση” μέσα από τον εκπρόσωπο Τύπου.

Η Ιβάνα Τραμπ, όπως ανέφερε, μιλά μια φορά κάθε δύο εβδομάδες στον πρώην σύζυγό της. “Δεν θέλω να τον καλώ εκεί επειδή είναι και η Μελάνια. Δεν θέλω να προκαλέσω κανενός είδους ζήλεια ή κάτι τέτοιο γιατί είμαι βασικά η πρώτη γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ. Εντάξει; Είμαι Πρώτη Κυρία”.

Το βιβλίο της Ιβάνα Τραμπ, που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη, αποκαλύπτει αρκετά πράγματα για τη ζωή της ως μητέρα και πρώτης συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ. Δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αλλάξει θέσεις με τη Μελάνια Τραμπ. “Νομίζω ότι για εκείνη το να είναι στην Ουάσινγκτον πρέπει να είναι τρομερό. Είναι καλύτερα που είναι εκείνη και όχι εγώ. Θα μισούσα την Ουάσινγκτον. Δεν θα ήθελα να είμαι πραγματικά εκεί. Μου αρέσει η ελευθερία μου”. Η ελευθερία της ήταν και ο λόγος που απαρνήθηκε τη θέση πρέσβη των ΗΠΑ στην Τσεχία.

“Του λέω να μη μιλάει τόσο πολύ”

“Μερικές φορές του λέω να μη μιλάει τόσο πολύ. Δεν διαφωνώ μαζί του επειδή υπάρχει πολλή πίεση εναντίον του. Οπότε όταν λέει κάτι, τα λόγια του θα διαστρεβλωθούν αμέσως. Αν κάνει tweets, όλος ο κόσμος μπορεί να μπει στο μυαλό του και να καταλάβει τι σκέφτεται. Εκεί μπορεί να πει ό,τι σκέφτεται με τα δικά του λόγια”.

Όταν Ιβάνα Τραμπ και Ντόναλντ Τραμπ χώρισαν το 1992, του είπε ότι σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα των 3 παιδιών τους “χωρά μόνο ένας σεφ στην κουζίνα”. “Θα πήγαινα και θα του έλεγα ότι η Ιβάνκα θα πάει στο Chapin ή θα πάει στο Georgetown University. Ο Eric θα πάει στο Hill School και έλεγε εντάξει. Ήμουν υπεύθυνη. Εμπιστευόταν την κρίση μου επειδή ήξερα την προσωπικότητα των παιδιών μου”.

Ενώ εκείνη ήταν κοντά στα παιδιά τους, ο Ντόναλντ Τραμπ έκλεινε συμφωνίες. Έτσι δίνει στον εαυτό της όλα τα εύσημα για την ανατροφή των παιδιών τους Donald Jr, Eric και Ivanka. “Ήταν στοργικός πατέρας, μη με παρεξηγήσετε, και καλός κουβαλητής, αλλά δεν θα πήγαινε τα παιδιά βόλτα στο Central Park ούτε θα έπαιζε μαζί τους μπέιζμπολ ή κάτι τέτοιο. Μόνο όταν ενηλικιώθηκαν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους. Γιατί μπορούσε να μιλήσει μαζί τους για δουλειά. Πριν πραγματικά δεν συζητήσει με τα μικρά παιδιά”.

Η Ιβάνα Τραμπ συγχώρησε στον Ντόναλντ την απιστία

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφερε, θα μπορούσε να πετύχει τις πολιτικές του φιλοδοξίες πολύ νωρίτερα αν δεν υπήρχε το σκάνδαλο που οδήγησε στον χωρισμό τους. “Ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε επιστολή από τον πρόεδρο Reagan και του έλεγε ότι πρέπει να διεκδικήσει την προεδρία πριν από 20 χρόνια. Νομίζω ότι θα μπορούσε να το κάνει αν δεν υπήρχε το σκάνδαλο. Ξέρεις, επειδή κάθε Αμερικανίδα και κάθε Αμερικανός τον μισούσε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσε να γίνει πρόεδρος κατά τη διάρκεια του σκανδάλου”.

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν παντρεμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ από το 1977 έως το 1992. Ο γάμος τους διαλύθηκε εν μέσω των αποκαλύψεων ότι είχε σχέση με τη Marla Maples. Η γυναίκα που έγινε αργότερα η δεύτερη σύζυγός του. Τον έχει συγχωρήσει αλλά δεν θα συγχωρήσει ποτέ τη Marla Maples που ο δεσμός τους έγινε πρώτο θέμα σε όλες τις tabloids. “Δε δέχτηκα ποτέ τη συγγνώμη της. Μου κατέστρεψε την οικογένεια και τον γάμο μου”.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σεξιστής, μίλησε για τη δική της εμπειρία μαζί του. “Ο Ντόναλντ Τραμπ μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου. Δημιούργησα το Commander Hotel και έφτιαξα τον Πύργο Τραμπ. Τότε ο Ντόναλντ με έστειλε στο Atlantic City και πετούσα στις 8 το πρωί με ελικόπτερο μετά το πρωινό με τα παιδιά. Νομίζω ότι ο Ντόναλντ στηρίζει τις γυναίκες. Αγαπά τις γυναίκες. Πάντα τις αγαπούσε. Σίγουρα σεβόταν τις γυναίκες”.

Όσο για τις δηλώσεις του ότι μπορεί να “χουφτώνει” οποιαδήποτε γυναίκα επειδή είναι σταρ, απέφυγε να πάρει ξεκάθαρα θέση. “Δεν ήταν ασεβής. Απλά κάνει πλάκα. Μερικές φορές λέει πράγματα που είναι ανόητα.

Βλέπει την Ιβάνκα Τραμπ στην προεδρία

Σε ό,τι αφορά μελλοντικές προεδρίες Τραμπ, η Ιβάνα Τραμπ τόνισε ότι θα μπορούσε να δει στο αξίωμα της προεδρίας την κόρη της Ιβάνκα και τον γαμπρό της Jared Kushner. Υπηρετούν ως ανώτεροι σύμβουλοι στο Λευκό Οίκο. Νομίζω ότι και οι δύο θα μπορούσαν να το κάνουν” τόνισε μιλώντας για την κόρη της και τον Kushner που μετακόμισαν με τα 3 παιδιά τους από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον. Για το μόνο πράγμα που λυπάται είναι που δεν βλέπει τα εγγόνια και την κόρη της συχνά.

Αποκάλυψε ότι είναι η 35χρονη κόρη της Ιβάνκα Τραμπ που μπορεί να διατυπώσει με τον καλύτερο τρόπο μια διαφορετική γνώμη στον πρόεδρο. “Σίγουρα, η Ιβάνκα είναι το νούμερο 1. Όλα μου τα παιδιά δεν τον φοβούνται. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να του ασκήσουν κριτική και κάνουν πίσω. Αλλά τα παιδιά μου του λένε ακριβώς πώς αισθάνονται. Είτε το δέχεσαι είτε όχι”.

Η πρόταση γάμου και ο σκληρός πεθερός

Ήταν η εμφάνιση και το μυαλό του όταν γνωρίστηκαν στη δεκαετία του 1970 που την έκαναν να υποκύψει στον σημερινό Αμερικανό πρόεδρο. Όταν έφτασε η στιγμή να της κάνει πρόταση γάμου, την προκάλεσε τονίζοντας πως θα ήταν η ζωή της χωρίς εκείνον. “Αν δεν με παντρευτείς, θα καταστρέψεις τη ζωή σου” της έλεγε για μήνες πριν την πρόταση γάμου. Ο πεθερός της Φρεντ Τραμπ ήταν, όπως αποκάλυψε, σκληρός πατέρας. “Είχαμε πάει για φαγητό και ο πατέρας του Ντόναλντ πήρε μπριζόλα. Οπότε όλα τα αδέρφια παρήγγειλαν το ίδιο. Ρώτησα τότε τη σερβιτόρα αν θα μπορούσα να έχω φιλέτο. Ο Φρεντ κοίταξε τη σερβιτόρα και της είπε “όχι, θα πάρει μπριζόλα”. Τότε κοίταξα ξανά τη σερβιτόρα και είπα ότι η Ιβάνα θα πάρει φιλέτο. Γιατί αν τον άφηνα να κάνει ό,τι θέλει θα ήταν έτσι όλη η ζωή μου και δεν θα το επέτρεπα”.

Ανέφερε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ανησυχούσε πως ο γιος του θα μπορούσε να είναι αποτυχημένος όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Της είπε ότι δεν θα μπορούσαν να τον βγάλουν Donald Trump Jr. “Του είπα γιατί όχι; Μου είπε “και αν είναι αποτυχημένος;”. Τότε του εξήγησα ότι αυτό θα είναι. Κουβαλώ το παιδί μου 9 μήνες και αυτό θα είναι. Το ίδιο έγινε και με την Ιβάνκα. Ήθελε να τη φωνάζουμε Ιβάνκα Τίφανι επειδή πήραμε τα δικαιώματα για τον Πύργο Τραμπ από το Tiffany”. Τελικά την έβγαλαν μόνο Ιβάνκα. Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε τελικά το όνομα Τίφανι στην κόρη που απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του.

Πηγή: Abcnews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις