Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ιβάνκα Τραμπ: Η κόρη της “τρέλανε” τον Κινέζο πρόεδρο με ένα τραγούδι! [vid]

Φωτό από Instagram / @ivankatrump
Φωτό από Instagram / @ivankatrump

Μία ευχάριστη έκπληξη είχε προετοιμάσει η κόρη του αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ, στον Κινέζο πρόεδρο, ο οποίος επισκέπτεται επισήμως τις ΗΠΑ συνοδευόμενος από την σύζυγό του.

Η συνάντηση έγινε στην “άτυπη” προεδρική κατοικία του Mar-a-Lago, στην Φλόριντα και παρούσα -εκτός από την Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ- ήταν φυσικά και η κόρη του αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα.

Και μάλιστα όχι μόνη, αφού είχε μαζί της τόσο την κόρη της, Αραμπέλα, όσο και τον μεγαλύτερο γιο της Τζόζεφ, ούτως ώστε να γνωρίσουν τον πρόεδρο Σι Τζιπίνγκ, ο οποίος επισκέπτεται τις ΗΠΑ μετά της συζύγου του.

Ο μόνος που έλειπε ήταν ο… βενιαμίν της οικογένειας της Ιβάνκα, ο Θίοντορ, ο οποίος μόλις έγινε ενός έτους.

Ποια ήταν η έκπληξη λοιπόν; Μα φυσικά ένα κινέζικο τραγούδι, το οποίο τραγούδησε εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία μαθαίνει μανδαρινικά, μια από τις πλέον διαδεδομένες κινέζικες διαλέκτους παγκοσμίως.

Η μικρή Αραμπέλα ήταν εμφανώς τρακαρισμένη, ενώ αντιθέτως η μητέρα της πολύ υπερήφανη! Η Ιβάνκα Τραμπ “ανέβασε” βίντεο από το τραγούδι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το εξής σχόλιο:

“Πολύ περήφανη για την Αραμπέλα και τον Τζόζεφ για την παράστασή τους προς τιμήν της επίσημης επίσκεψης του προέδρου Σι Ζιπίνγκ και της κυρίας Πενγκ Λιουάνστις ΗΠΑ”.

Δείτε το βίντεο με την γλυκύτατη Αραμπέλα 

 

Very proud of Arabella and Joseph for their performance in honor of President Xi Jinping and Madame Peng Liyuan’s official visit to the United States. 欢迎 (welcome)!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε