Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ιβάνκα και Μελάνια αγνόησαν την Τίφανι Τραμπ στα γενέθλιά της!

Τίφανι Τραμπ

Ήταν την Παρασκευή που η Τίφανι Τραμπ γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της. Δεν της ευχήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ούτε η Μελάνια Τραμπ και τα ετεροθαλή αδέρφια της στα social media.

Το Newsweek σημειώνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει στείλει μηνύματα σε μέλη της οικογένειας στα γενέθλιά τους. Δεν έκανε το ίδιο και με την 24χρονη κόρη του Τίφανι Τραμπ στα social media.

Είχε στείλει διαδικτυακά τις ευχές του στην Ιβάνκα, τη Μελάνια και τον Ντόναλντ Τραμπ Jr. Όχι όμως και στην Τίφανι Τραμπ. Η Τίφανι Τραμπ είναι η κόρη που απέκτησε με τη Marla Maples. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η 24χρονη βρίσκεται εκτός οικογενειακού κάδρου από τότε που έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Τίφανι Τραμπ

Η ξεχασμένη κόρη του Αμερικανού προέδρου

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που χαρακτηρίζεται ως η “ξεχασμένη” κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Σε ένα tweet που είχε κάνει τον Ιανουάριο για ένα αφιέρωμα του CNN στην Ιβάνκα φαινόταν πως ήταν η μόνη του κόρη.

Ήταν τον περασμένο μήνα που είδε το φως της δημοσιότητας υλικό από το “The Howard Stern Show”. Εκεί ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι η Ιβάνκα και ο Donald Jr Τραμπ προσπαθούσαν να βγάλουν από το μερίδιο στην περιουσία του την Τίφανι Τραμπ.

Δεν χάνει μάλιστα ευκαιρία να δικαιώνει τον τίτλο που της έχουν δώσει τα media ως “ξεχασμένης” κόρης του. Ήταν την ημέρα των εκλογών που ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στο Fox News ότι ήταν σε “μικρότερη έκταση” περήφανος για την Τίφανι Τραμπ. Συγκριτικά πάντα με τα άλλα παιδιά του. Και αυτό το δικαιολόγησε επειδή “παράτησε το πανεπιστήμιο και το κολέγιο. Αλλά και η Τίφανι είναι εξίσου εκπληκτική. Δουλεύουν πολύ σκληρά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Metro

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις