Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιβάνκα Τραμπ: Είναι “φανταστική”, αλλά ο μπαμπάς της δεν την προορίζει για κάποιο αξίωμα

Ιβάνκα

Η Ιβάνκα Τραμπ συνοδεύει σχεδόν παντού τον μπαμπά της. Ωστόσο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν την προορίζει για κάτι περισσότερο από ότι ήδη είναι: σύμβουλός του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε ότι δεν προετοιμάζει την κόρη του Ιβάνκα προκειμένου να αναλάβει κάποιο δημόσιο αξίωμα, μετά τον αναβαθμισμένο ρόλο της στην πρόσφατη Σύνοδο της G20 στην Ιαπωνία.

Ιβάνκα

«Δεν την προετοιμάζω για κάποιο δημόσιο αξίωμα» είπε σήμερα ο Ρεπουμπλικάνος σε δημοσιογράφους, έξω από τον Λευκό Οίκο. Υποστήριξε, επιπλέον, ότι οι «ξένοι ηγέτες την αγαπούν» κι ότι η παρουσία της Ιβάνκα στη G20 ήταν «φανταστική».

Ιβάνκα

Ο μεγιστάνας σημείωσε, επίσης, ότι η κόρη του έχει «θυσιάσει πολλά».

Η Ιβάνκα Τραμπ, που έχει αναλάβει χρέη συμβούλου στο πλευρό του προέδρου, εθεάθη να προσπαθεί να εισχωρήσει στα «πηγαδάκια» και τις συζητήσεις των προέδρων και πρωθυπουργών κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Συνόδου στην Ιαπωνία.

Ιβάνκα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει βρεθεί στο στόχαστρο επικρίσεων για τον ρόλο της οικογένειάς του στον Λευκό Οίκο. Ο γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ έχει επίσης αναλάβει ρόλο κλειδί στο Μεσανατολικό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις