Κόσμος

James Bond: Μένει ο Ντάνιελ Κρεγκ, μένει και η Adele!

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει στο παιχνίδι του Τζέιμς Μποντ και σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ ο Βρετανός ηθοποιός θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι φήμες ότι ο Κρεγκ δεν θα συνέχιζε στην κινηματογραφική σειρά ξεκίνησαν πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Spectre το 2015 από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, τώρα όμως νέες πληροφορίες θέλουν ο 49χρονος Βρετανός να έχει αλλάξει γνώμη και η παραγωγός της σειράς, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και στην επόμενη ταινία.

Πάντως ο Κρεγκ ίσως να μην είναι ο μόνος που θα επιστρέψει, -αν και ποτέ δεν έφυγε- στον Τζέιμς Μποντ, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, η Μπρόκολι είναι αποφασισμένη να πείσει την Αντέλ να τραγουδήσει το σάουντρακ της νέας ταινίας, κάτι που είχε κάνει για το Skyfall, την πλέον κερδοφόρα ταινία της κινηματογραφικής σειράς. Μάλιστα ήταν το τραγούδι που κέρδισε Grammy, Χρυσή Σφαίρα, Όσκαρ και Brits.

Η εφημερίδα επικαλείται ανώνυμη πηγή η οποία υποστηρίζει ότι η Μπρόκολι «μιλάει με την τραγουδίστρια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους: «Η Βόρεια Κορέα έχει 57 πυρηνικά όπλα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη - Οι εκτιμήσεις ειδικών για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ
Πούτιν για τις ουκρανικές επιθέσεις στην «Amazon της Ρωσίας»: «Δεν υπάρχουν κρίσιμες συνέπειες»
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι επτά από τα δέκα μεγαλύτερα κέντρα logistics της Wildberries έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας - Εντολή για αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που υπέστησαν ζημιές
Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρωσία