Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Jean Claude Drunker! Πάλι δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος! [pics]

Jean Claude Drunker! Πάλι δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος! [pics]

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει ξεπεράσει και τον αείμνηστο Μπόρις Γέλτσιν. Ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ή δεν το σηκώνει το ρημάδι το ποτό! Για ακόμα μια φορά οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ να προσπαθεί να σταθεί όρθιος και να τρεκλίζει, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η αστάθεια του Γιούνκερ είναι εμφανής στην Σύνοδο Ευρώπης Αφρικής που γίνεται στην Βιέννη. Φτάνοντας για το δείπνο ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Μια βοηθός του προσπαθεί να τον βοηθήσει να περπατήσει ενώ κάποιος άλλος τον κρατάει από πίσω για να μην πέσει!

Αργότερα, ο Γιούνκερ και ενώ είναι καθιστός είναι στα μεγάλα του κέφια και κάνει από high five μέχρι αγκαλιές με ηγέτες, όπως τον πρωθυπουργό της Εσθονίας όπου κανείς δεν ξέρει αν δεν έχει γείρει και λίγο…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πάντως επιμένει και προσπαθεί να μας βγάλει όλους τρελούς. «Οι φωτογραφίες κάποιες φορές λένε ψέματα, όπως το κάνουν σε αυτήν την περίπτωση» είπε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου Μίνα Αντρέεβα σε δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υγεία του προέδρου της Επιτροπής.

«Ο πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας και είναι σε πλήρη ισχύ από χθες το βράδυ» πρόσθεσε η αξιωματούχος. Η Αντρέεβα σημείωσε ότι μίλησε με τον ίδιο καταλήγοντας «είναι πολύ καλά», ενώ προσθεσε ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως κι ο ίδιος έχει δηλώσει, ορισμένες φορές πονάει ενώ περπατάει, ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη σε ένα τροχαίο ατύχημα πριν από 30 χρόνια.

φωτογραφίες: EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις