Κόσμος

Καίγεται μία απο τις πιο όμορφες περιοχές της Ευρώπης

Για τέταρτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες που καίνε το θέρετρο της Λίμνης της Κονστάνς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τέταρτο συνεχές 24ωρο οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπο έλεγχο τυη φωτιά στην περιοχή της Λίμνης της Κονστάνς, κατά πολλούς από τα 10 ειδυλλιακότερα μέρη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία φωτιά κατέκαψε ήδη και κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό το κάστρο του Μεσαίωνα, από το οποίο και ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά.

Η πόλη της Κονστάνς, στις όχθες της πολύ όμορφης ομώνυμης λίμνης μεταξύ Γερμανίας,Αυστρίας και Ελβετίας, είναι θέρετρο και διατηρεί χάρη σε πάμπολλα κτίσματα τον ιστορικό της χαρακτήρα.

Εγκαύματα από τις φλόγες υπέστησαν τρείς ηλικιωμένοι, ενώ υπέστησαν σημαντικές ζημιές 54 κτήρια.

Κανένας πυροσβέστης δεν συγκαταλέγεται στα θύματα αυτής της πολύ μεγάλης πυρκαγιάς, οι ζημιές της οποίας προϋπολογίζονται στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ερευνα γιά τα αίτια της φωτιάς θα διενεργήσει η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν: Στις 4 Ιουλίου στην Τεχεράνη αρχίζει η κηδεία του Αλί Χαμενεΐ – Θα ταφεί στις 9 του ίδιου μήνα
Με θητεία 37 ετών, ήταν ο μακροβιότερος αρχηγός κράτους στη Μέση Ανατολή και ο δεύτερος μακροβιότερος Ιρανός ηγέτης του 20ού και 21ου αιώνα, μετά τον Σάχη Μοχάμεντ Ρεζά Παχλεβί
Γυναίκα κρατά φωτογραφία του δολοφονημένου ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ