Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κάιλι Τζένερ: Στα δικαστήρια η εταιρεία της

Κάιλι Τζένερ: Στα δικαστήρια η εταιρεία της
ΑΠΕ ΜΠΕ

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη η εταιρεία της Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) για να προστατευτεί η μυστική φόρμουλα των καλλυντικών της.

Την επιχείρηση της Κάιλι Τζένερ, «King Kylie», μήνυσε η «Seed Beauty» – η εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε από το 2016 για την παραγωγή της αποκλειστικής φόρμουλας των προϊόντων της.

Η ενάγουσα επιχείρηση ισχυρίζεται ότι με την συμφωνία συνεργασίας που έχει υπογράψει η Κάιλι Τζένερ με την όμιλο ομορφιάς Coty, κινδυνεύουν να διαρρεύσουν τα μυστικά της Seed.

Στα έγγραφα που επικαλείται το TMZ, η Seed λέει ότι παρείχαν την πολύτιμη συνταγή τους για την επιτυχία της σειράς μακιγιάζ στην Κάιλι Τζένερ και τους συνεργάτες της, εδώ και χρόνια – βάσει της οποίας, όπως ισχυρίζεται, εκτοξεύθηκε (έστω και για λίγο) στη λίστα των δισεκατομμυριούχων.

Η έκρηξη της εταιρείας στο χώρο της ομορφιάς, ισχυρίζεται η Seed, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα εμπορικά μυστικά της… αλλά τώρα, υποστηρίζει ότι κινδυνεύουν να διαρρεύσουν στην Coty… που είναι ανταγωνίστρια της.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Κάιλι Τζένερ πώλησε πρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας της στην Coty έναντι 600 εκατ. δολαρίων.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις