Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κακοποιούσε σεξουαλικά την κορούλα της – Ήθελε να την εκπορνεύσει για 75 λίρες

Κακοποιούσε σεξουαλικά την κορούλα της – Ήθελε να την εκπορνεύσει για 75 λίρες

Σοκάρει η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης 8χρονης από την ίδια τη μητέρα της.

Η 44χρονη Carrie Songer Kelly από το Τέξας βιντεοσκοπούσε την αρρωστημένη σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης κορούλας της.

Αποπειράθηκε να την εκπορνεύσει μέσω διαδικτύου για 75,6 λίρες. Οι αρχές βρήκαν στο κινητό της τηλέφωνο δύο σοκαριστικά βίντεο κακοποίησης της ανήλικης κόρης της.

Προσπάθησε να εκπορνεύσει την 8χρονη κορούλα της μέσω διαδικτύου σε έναν άντρα από τη Νεμπράσκα.

Με username CKelly74, η 44χρονη συζήτησε online το ενδεχόμενο να εκπορνευτεί η ίδια και η 8χρονη κορούλα της με αντάλλαγμα χρήματα.

Η καταγγελία που σόκαρε την αστυνομία

Ο άντρας πήγε κατευθείαν στην αστυνομία στο Wayne και οι αξιωματικοί μίλησαν στη 44χρονη χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του.

Η 44χρονη παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε κακοποιήσει και άλλα παιδιά. Είχε στην κατοχή της υλικό παιδικής πορνογραφίας. Είχε συμφωνήσει να συναντηθεί με τον άντρα για να εκπορνευτούν έναντι χρημάτων με την ανήλικη κορούλα της.

Δεν εμφανίστηκε στο προγραμματισμένο ραντεβού τους στις 28 Δεκεμβρίου. Συνέχισε ωστόσο να επικοινωνεί με τον μυστικό αστυνομικό που διαχειριζόταν τον λογαριασμό του άλλου χρήστη.

Στις 4 Ιανουαρίου οι αρχές εντόπισαν τη 44χρονη στο σχολείο της κόρης της. Παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνη που συμμετείχε σε αυτές τις συνομιλίες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το τηλέφωνό της όπου και εντόπισαν σοκαριστικά βίντεο.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις