Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Καλιφόρνια: Το βίντεο του τρόμου! Αυτοκίνητο περνά μέσα από τις τεράστιες φωτιές!

Φωτό twitter / Maaike Maks
Φωτό twitter / Maaike Maks

Μία οικογένεια από την Ολλανδία που επισκεπτόταν την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έζησε τον τρόμο! Κι αυτό γιατί βρέθηκε ξαφνικά και φυσικά όχι από επιλογή στην… μέση της πύρινης “λαίλαπας” που εδώ και ώρες κατακαίει.

Ο Maaike Maks, επισκεπτόταν την περιοχή μαζί με την οικογένειά του για διακοπές και καθώς οδηγούσαν, τη νύχτα μάλιστα των Χριστουγέννων, αντίκρυσαν τις φλόγες. Ο άνδρας μαγνητοσκόπησε τις εφιαλτικές στιγμές, την ώρα που 600 πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.

Ανάμεσα στις φλόγες!

Η στιγμή μάλιστα που ένα καλώδιο πέφτει στο δρόμο λόγω των ανέμων και “πυροδοτεί” σπίθες είναι συγκλονιστική, με τα παιδιά του που βρίσκονται στο αυτοκίνητο να κλαίνε και την μητέρα τους να προσπαθεί να τα καθησυχάσει.

Φωτό twitter / Maaike Maks

Φωτό twitter / Maaike Maks

Όλα αυτά την ώρα που οι αρχές θεωρούν πως χρειάζονται τουλάχιστον τρεις ημέρες για να καταφέρουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: 

A family visiting California from the Netherlands inadvertently drove through the Solimar wildfires, and captured the whole terrifying experience on video. http://bit.ly/1OQWuyf

Posted by ITV News on Saturday, 26 December 2015

 

Πηγή: itv.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε