Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Καλώς τον κι ας άργησε! Τραμπ: “Οουάου! Ο Κόμεϊ ήταν ο ρουφιάνος”

Καλώς τον κι ας άργησε! Τραμπ: “Οουάου! Ο Κόμεϊ ήταν ο ρουφιάνος”

Άργησε αλλά δεν άντεξε να μην tweet-αρει για την κατάθεση του Τζέιμς Κόμεϊ, του πρώην διευθυντή του FBI που ο ίδιος απέλυσε, του ανθρώπου που ξεκάθαρα τον κατηγόρησε στην κατάθεσή του στη Γερουσία πως τον πίεσε να σταματήσει την έρευνα εις βάρος του. Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μόνο ειρωνεία και κατηγορίες για τον πρώην επικεφαλής του FBI.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που έχει εμπλακεί σε μια άνευ προηγουμένου προσωπική και δημόσια αντιπαράθεση με τον Κόμεϊ, κατηγόρησε τον πρώην διευθυντή του FBI leaker, αυτόν που κάνει διαρροές, δηλαδή… ρουφιάνο. Και επέλεξε να το κάνει μια μέρα μετά την κατάθεση του Κόμεϊ στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας (κατά τη διάρκεια της οποίας επέλεξε τη… σιγή ασυρμάτου) και αφού πρώτα είχε κάνει δήλωση ο δικηγόρος του.

«Παρά τις τόσες ψεύτικες δηλώσεις και τα ψέματα, ολοκληρωτική και πλήρης δικαίωση… και ΟΥΑΟΥ, ο Κόμεϊ είναι leaker!» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο πρώτο του tweet για την κατάθεση Κόμεϊ.

Στην κατάθεσή του, ο Κόμεϊ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας την κυβέρνησή του ότι δυσφήμησε τον ίδιο και την ομοσπονδιακή υπηρεσία και είπε «ψέματα», ενώ επανέλαβε πως ο πρόεδρος τον κάλεσε να αφήσει κατά μέρος μια πτυχή της έρευνας για την πιθανή ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, αυτήν που αφορούσε τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε