Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Θετική στον κορονοϊό και η σύζυγός του πρίγκιπα Καρόλου

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Θετική στον κορονοϊό και η σύζυγός του πρίγκιπα Καρόλου

Θετική στον κορονοϊό εντοπίστηκε και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο. Η 74χρονη Δούκισσα της Κορνουάλης νοσεί από την COVID-19 για πρώτη φορά και είναι τριπλά εμβολιασμένη. 

H Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Κάρολος μολύνθηκε από την COVID-19 για δεύτερη φορά. Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 74χρονη Δούκισσα είναι καλά στην υγεία της και ότι βρίσκεται σε απομόνωση. 

«Η Δούκισσα της Κορνουάλης βρέθηκε θετικό στην Covid-19 και βρίσκεται σε απομόνωση. Συνεχίζουμε να τηρούμε υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση», δήλωσε εκπρόσωπος του Clarence House. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες στην Βρετανία επικρατούσε μεγάλη ανησυχία και για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς είχε έρθει σε επαφή με τον πρίγκιπα Κάρολο δύο ημέρες πριν βγει θετικός στον κορονοϊό. Η σχεδόν 96χρονη μονάρχης είναι τριπλά εμβολιασμένη και δεν εμφάνισε συμπτώματα, ενώ το τελευταίο τεστ που έκανε βγήκε «αρνητικό». Παρ’ όλα αυτά θα «παρακολουθείται και θα κάνει και άλλο τεστ» και από σήμερα Δευτέρα (14.02.2022), επιστρέφει στα καθήκοντά της.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις