Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Καμίλα vs Μέγκαν: Η σύζυγος του Καρόλου μισούσε τη νύφη της πριν παντρευτεί τον Χάρι

Καμίλα vs Μέγκαν: Η σύζυγος του Καρόλου μισούσε τη νύφη της πριν παντρευτεί τον Χάρι

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έβλεπε την Μέγκαν Μαρκλ και… έβγαζε φλύκταινες πριν καν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι και είχε προσπαθήσει να πείσει τον βασιλιά Κάρολο της Βρετανίας να διαλύσει αυτόν τον γάμο. Δεν τα κατάφερε, βέβαια, αλλά συνεχίζει να μην θέλει ούτε να δει τη νύφη της και να την μισεί θανάσιμα.

Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου της Βρετανίας, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, είχε βάλει στο στόχαστρό της την Μέγκαν Μαρκλ, πριν το γάμο με τον Πρίγκιπα Χάρι και είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μην γίνει αυτός ο γάμος. Μάλισταμ φέρεται να έβαλε τον Κάρολο να προσπαθήσει να πείσει τον Χάρι να μην… βάλει στεφάνι στην Μέγκαν.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Radar Online, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ματαιώσει τον γάμο του Χάρι με την Μέγκαν. Το ζευγάρι βέβαια, δεν πτοήθηκε απ’ αυτά και… ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο λάστρο του Ουίνδσορ τον Μάιο του 2018.

«Έψησε» τον Κάρολο και τον έβαλε να χαλάσει το γάμο

Η Καμίλα «έψησε» τον Κάρολο να χαλάσει αυτό τον γάμο. Όπως ανέφερε η Radar Online η Καμίλα θεωρούσε ότι η Μέγκαν δεν ήταν κατάλληλη για να μπει στην βασιλική οικογένεια. Και όχι μόνο έβαλε τον Κάρολο στα… λόγια, αλλά τον έπεισε να μιλήσει με τον Πρίγκιπα Χάρι, προκειμένου να τον πείσει να αλλάξει άποψη και να παρατήσει την Μέγκαν πριν το ζευγάρι παντρευτεί

«Η Καμίλα είπε χαρακτηριστικά ότι η Μέγκαν ήταν ανίκανη να αναλάβει βασιλικά καθήκοντα. Αν η Καμίλα ήταν βασίλισσα εκείνη την εποχή, δεν θα επέτρεπε ποτέ αυτή την ένωση» είπε πηγή από το παλάτι στην Radar Online. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κάρολος άκουσε τη γυναίκα του. Προσπάθησε να πείσει τον Χάρι να μην παντρευτεί την Μέγκαν Μαρκλ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να… σκοτωθεί με τον γιο και οι σχέσεις τους να έρθουν σε ρήξη.

«Είχαν μια συγκλονιστική αναμέτρηση και ο Χάρι την έχασε», είπε πρόσωπο που ήταν μπροστά στα γεγονότα αυτά. Ο Χάρι, πάντως, δεν έκανε πίσω. Έχασε βέβαια, καθώς αναγκάστηκε να αυτοεξοριστεί από το παλάτι της Βρετανίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις