Κόσμος

“Καμπανάκι” από το ΔΝΤ για ένα Brexit χωρίς συμφωνία

Μια έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς ένα πλαίσιο συμφωνίας που θα διατηρεί μια οικονομική ενσωμάτωση είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη βρετανική οικονομία στο εγγύς μέλλον, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ράις είπε σε δημοσιογράφους ότι όλα τα αποτελέσματα για το Brexit συνεπάγονται κόστος, διότι θα εγείρουν προσκόμματα στη σημερινή «απρόσκοπτη» ενιαία αγορά με την ΕΕ.

«Το να αποχωρήσουν χωρίς μια συμφωνία αποχώρησης και ένα πλαίσιο για τη μελλοντική σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο σημαντικότερος κίνδυνος για τη βρετανική οικονομία στο εγγύς μέλλον» επισήμανε ο Ράις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Θα γίνει... Τέξας - 38 χρόνια χωρίς Δημοκρατικό γερουσιαστή και τώρα οι Μπους στηρίζουν τον Ταλαρίκο
Η μάχη στο Τέξας για την έδρα στη Γερουσία των ΗΠΑ θεωρείται από τις πιο αμφίρροπες στη χώρα καθώς τελευταία φορά που εξελέγη Δημοκρατικός γερουσιαστής ήταν το 1988 - Ο Δημοκρατικός Τζέιμς Ταλαρίκο απέναντι στον Ρεπουμπλικανό Κεν Πάξτον
Ο Δημοκρατικός Τζέιμς Ταλαρίκο αντιμετωπίζει τον Ρεπουμπλικανό Κεν Πάξτον,