Κόσμος

Καναδάς: Ληστές ανοίγουν πυρ εναντίον αστυνομικών εν ώρα ληστείας – Νεκροί και οι δύο

Σκηνικό ταινίας θύμισε ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη Σάνιτς, στον δυτικό Καναδά. Γύρω στις 11:00(τοπική ώρα), δύο οπλισμένοι άνδρες εισέβαλλαν σε υποκατάστημα της τράπεζας με την αστυνομία να επεμβαίνει για να τους σταματήσει και τελικά να δέχεται πυρ από τους δράστες.

Οι δυο δράστες έπεσαν νεκροί από την ανταλλαγή πυροβολισμών και έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Οι καναδικές  αρχές αναζητούν ακόμα έναν ύποπτο.

Τρεις από τους έξι αστυνομικούς που τραυματίστηκαν χρειάστηκε να χειρουργηθούν και οι υπόλοιποι τρεις πήραν εξιτήριο. Από τα θετικά είναι ότι κανένας πολίτης δεν τραυματίστηκε.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης δόθηκε εντολή εκκένωσης σπιτιών και εμπορικών καταστημάτων κοντά στον τόπο του αιματηρού επεισοδίου λόγω του ότι η αστυνομία φοβόταν πως υπήρχε «εκρηκτικός μηχανισμός» σε αυτοκίνητο που θεωρεί πως χρησιμοποίησαν οι ύποπτοι.

Η Σάνιτς είναι μια φιλήσυχη πόλη στον νοτιοδυτικό Καναδά, κοντά στα σύνορα με την πολιτεία Ουάσινγκτον έχει 114.000 κατοίκους οι οποίοι συγκλονίστηκαν από το συμβάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποζημίωση–μαμούθ 350.000 ευρώ στον Νιζάρ Τραμπελσί: Η ιστορία του πρώην ποδοσφαιριστή που καταδικάστηκε ως βομβιστής του Μπιν Λάντεν και αθωώθηκε το 2023
Τον Σεπτέμβριο του 2001 ο Τραμπελσί συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για το σχέδιο επίθεσης εναντίον της βελγικής στρατιωτικής βάσης Kleine Brogel
Νιζάρ Τραμπελσί
Ντόναλντ Τραμπ: «Έχω σχεδόν αποφασίσει για τη Βενεζουέλα» – Σε ετοιμότητα ο αμερικανικός στρατός για το ενδεχόμενο επίθεσης
Συνεχείς οι συσκέψεις του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο με ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους τις τελευταίες ημέρες για το θέμα της Βενεζουέλας
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Gerald. R. Ford