Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Καναδάς: Οκτώ κορίτσια 13 έως 16 ετών δολοφόνησαν άστεγο – Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

Καναδάς: Οκτώ κορίτσια 13 έως 16 ετών δολοφόνησαν άστεγο – Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

Οκτώ έφηβα κορίτσια στον Καναδά κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία ενός άστεγου άνδρα στο Τορόντο. Τα παιδιά, ηλικίας 13 έως 16 ετών, είχαν γνωριστεί μέσω των social media και έμεναν σε διαφορετικές περιοχές. 

Η δολοφονία του 59χρονου, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του Καναδά, σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (18.12.2022) σε κεντρική πλατεία του Τορόντο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Τα οκτώ έφηβα κορίτσια – τρεις 13χρονες, τρεις 14χρονες και δυο 16χρονες, επιτέθηκαν στον άστεγο άνδρα, αφού πριν είχαν εμπλακεί σε καυγά. 

Αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με την New York Post, είδαν τα κορίτσια να επιτίθενται με μανία με μαχαίρια στον 59χρονο και ενημέρωσαν τις αρχές. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι τα κορίτσια αυτά είχαν βγει βόλτα την επίμαχη ημέρα «ψάχνοντας καυγά», καθώς περίπου δύο ώρες πριν την δολοφονία είχαν πρωταγωνιστήσει σε άλλο ένα επεισόδιο.

Τα κορίτσια, τα οποία κατηγορούνται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, ζούσαν σε διάφορες περιοχές του Τορόντο και είχαν γνωριστεί μέσω των social media, άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα. 

Σημειώνεται ότι τρία από τα οκτώ κορίτσια, που έχουν συλληφθεί, έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. 

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις